reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

reklama
Ewa: bardzo proszę o zmiane terminu porodu;-), aktulanie mamy 05.09.2008 i tego będe się trzymać :tak::tak::tak:

zrobione!!!

a jam mam córcie spod panny- o rety.. żywe z niej sreberko:-D wszedzie musi zajrzeć, wszytskiego dotknąć, spróbować, wszędzie jej pełno... a do tego złośnica:-p drugie dzidzi tez ma być panną:-)

ja jestem panna i twierdze, ze mam trudny charakter,
do tego moja babcia :baffled: tesciowa (ten sam dzień co ja) :baffled: i szwgierka :baffled: oj cięzko z nimi wytrzymać,
jedynie moja siostra, tez panna jest OK :tak:

ja po wizycie mam termin na 15 września, ale nie będe zmieniac, bo ten który do tej pory miałam, czyli 12 wrzesień, to data urodzin mojej siostry :tak:

Zaczynałam z Wami odliczanie i oczekiwanie na dzieciątko. Tydzień temu straciliśmy nasze dziecko. Zmarło. Wywołano poronienie. Potem jeszcze łyżeczkowanie. Jeden wielki koszmar. Ciężko. Uciekam z tego forum Nic tu po mnie. Życzę wszystkim szczęśliwego dotarcia do Mety. Może jeszcze zawitam tutaj w innym czasie...

izulka -
[*]
[*]
[*] dla twojego aniołka... bardzo, bardzo jest mi przykro... trzymajcie sie dzielnie, jesteśmy z wami...

.ajako i klajo ja też z pięknego śląska:tak: z Katowic ,mam nadzieję ze kiedyś się spotkamy:tak:.

No to super!!! Czyli mam rozumiec, ze w marcu wracacie do Katowic, tak???
Jak znam zwyczaje innych mamusiek z bb, pewnie i my zgramy sie na tyle, ze predzej czy pozniej bedziemy chcialy spotkac sie na zywo................i juz nie moge sie doczekac!!!!:tak::tak::tak:

reklama
a ja pochodzę z Mikołowa, a teraz mieszkam w Łaziskach Średnich - do Katowic mam blisko;-)

ooooooooo to rzeczywiscie, bedzie dobre miejsce wypadowe................bardzo sie ciesze i mam nadzieje, ze bedzie kiedys okazja do spotkania!!!!
Pozdrawiam isia i trzymam kciukasy za twoja fasolinke i pomyslny przebieg ciazy, dbaj o siebie!!!!:-):-):-)

Do góry