reklama
Ewa: bardzo proszę o zmiane terminu porodu;-), aktulanie mamy 05.09.2008 i tego będe się trzymać
zrobione!!!
a jam mam córcie spod panny- o rety.. żywe z niej sreberko wszedzie musi zajrzeć, wszytskiego dotknąć, spróbować, wszędzie jej pełno... a do tego złośnica drugie dzidzi tez ma być panną:-)
Pycha
mama Mai i Marty
ja jestem panna i twierdze, ze mam trudny charakter,
do tego moja babcia tesciowa (ten sam dzień co ja) i szwgierka oj cięzko z nimi wytrzymać,
jedynie moja siostra, tez panna jest OK
ja po wizycie mam termin na 15 września, ale nie będe zmieniac, bo ten który do tej pory miałam, czyli 12 wrzesień, to data urodzin mojej siostry
do tego moja babcia tesciowa (ten sam dzień co ja) i szwgierka oj cięzko z nimi wytrzymać,
jedynie moja siostra, tez panna jest OK
ja po wizycie mam termin na 15 września, ale nie będe zmieniac, bo ten który do tej pory miałam, czyli 12 wrzesień, to data urodzin mojej siostry
izulka15
Fanka BB :)
Zaczynałam z Wami odliczanie i oczekiwanie na dzieciątko. Tydzień temu straciliśmy nasze dziecko. Zmarło. Wywołano poronienie. Potem jeszcze łyżeczkowanie. Jeden wielki koszmar. Ciężko. Uciekam z tego forum Nic tu po mnie. Życzę wszystkim szczęśliwego dotarcia do Mety. Może jeszcze zawitam tutaj w innym czasie...
.ajako i klajo ja też z pięknego śląska z Katowic ,mam nadzieję ze kiedyś się spotkamy.
No to super!!! Czyli mam rozumiec, ze w marcu wracacie do Katowic, tak???
Jak znam zwyczaje innych mamusiek z bb, pewnie i my zgramy sie na tyle, ze predzej czy pozniej bedziemy chcialy spotkac sie na zywo................i juz nie moge sie doczekac!!!!
reklama
a ja pochodzę z Mikołowa, a teraz mieszkam w Łaziskach Średnich - do Katowic mam blisko;-)
ooooooooo to rzeczywiscie, bedzie dobre miejsce wypadowe................bardzo sie ciesze i mam nadzieje, ze bedzie kiedys okazja do spotkania!!!!
Pozdrawiam isia i trzymam kciukasy za twoja fasolinke i pomyslny przebieg ciazy, dbaj o siebie!!!!:-):-):-)