reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

Witam wszystkie przyszłe maminki.Mam 28 lat jestem z Łodzi i jestem mężatka od 2,5 roku.Czekam na wizytę jak na szpilkach!
pozdrawiam cieplutko

reklama
.ajako tak wracamy do Katowic:tak: i jestem bardzo chętna na spotkanko. W sumie to wam się dziwię że nie zajrzałyście jeszcze na wątek "mamusie ze śląska";-) bo jest nas tam dużo,siedzę tam od początku tego wątku i często się spotykamy :tak: aktualnie jestem tam jedyna zafasolkowana jakbyście tam dołączyły to byłoby mi raźniej,tym bardziej że ten sam miesiąc oczekiwania:tak:. Są dziewczyny i Zabrza i z Rybnika no i z Katowic i innych. Ha ale reklama:zawstydzona/y:;-).

.Ja też witam wszystkie nowe mamusie.

Izulka strasznie mi przykro

Klajo moja mama jest waga i tez straszne walki toczymy, a bracia obaj straszni filozofowie, nie przegadasz

Cześć, ja mam na imię Kasia, mam 29 lat ( w maju bedzie 30!!! )
Ślub mielismy w lipcu 2007 a teraz mieszkamy we własnym domku który cały czas jest w budowie ;-) mamy półrocznego labradora a teraz jeszcze dzidziusia w brzuszku, jestem taka szczęsliwa że aż cały czas się martwię żeby coś się nie popsuło.

witam wszystkich serdecznie:-)
mam na imię Paulina, jestem mężatką od 3.5roku i jestem w 7tc bardzo upragnionej i długo wyczekiwanej ciąży,termin 29 września, trochę się martwię, bo pierwsza zakończyła się poronieniem i jestem teraz bardzo przerwrażlowiona na punkcie każdej dolegliwości.
mam nadzieję, że aktywność na tym forum doda mi pewności siebie i sprawi, że nie będę myślała negatywnie.
wraz z ukochanym mężem rozpoczynamy wkrótce budowę wymarzonego domu.

witam wszystkie wrześniówki 2008:-)
dziś rozpoczęłam swoją aktywność na tym forum, powodem jest początek 7tc
i termin - 29 wrzesień, więc proszę o wpisanie i mnie na listę oczekujących:-D
po długich staraniach w końcu się udało, jestem bardzo szczęsliwa, ale i trochę zagubiona:-(bo martwię się, żeby wszystko było dobrze i dzidzia zdrowa.
pozdrawiam

reklama
witaj Pinusia, gratulacje, nie powinnas sie teraz denerwowac, bo to zle wplywa na dzidzie, to ze stracilas pierwsza ciaze nie oznacza, ze bedziesz miala jakies problemy teraz. Duzo odpoczywaj i uwazaj na siebie;-)

Do góry