reklama
.ajako tak wracamy do Katowic i jestem bardzo chętna na spotkanko. W sumie to wam się dziwię że nie zajrzałyście jeszcze na wątek "mamusie ze śląska";-) bo jest nas tam dużo,siedzę tam od początku tego wątku i często się spotykamy aktualnie jestem tam jedyna zafasolkowana jakbyście tam dołączyły to byłoby mi raźniej,tym bardziej że ten sam miesiąc oczekiwania. Są dziewczyny i Zabrza i z Rybnika no i z Katowic i innych. Ha ale reklama;-).
.Ja też witam wszystkie nowe mamusie.
.Ja też witam wszystkie nowe mamusie.
Witamy, witamy i na wiesci czekamy!!! a tymczasem prosze tam dbac o siebie i o fasolke!!!!Witam wszystkie przyszłe maminki.Mam 28 lat jestem z Łodzi i jestem mężatka od 2,5 roku.Czekam na wizytę jak na szpilkach!
pozdrawiam cieplutko
Cześć, ja mam na imię Kasia, mam 29 lat ( w maju bedzie 30!!! )
Ślub mielismy w lipcu 2007 a teraz mieszkamy we własnym domku który cały czas jest w budowie ;-) mamy półrocznego labradora a teraz jeszcze dzidziusia w brzuszku, jestem taka szczęsliwa że aż cały czas się martwię żeby coś się nie popsuło.
Ślub mielismy w lipcu 2007 a teraz mieszkamy we własnym domku który cały czas jest w budowie ;-) mamy półrocznego labradora a teraz jeszcze dzidziusia w brzuszku, jestem taka szczęsliwa że aż cały czas się martwię żeby coś się nie popsuło.
witam wszystkich serdecznie:-)
mam na imię Paulina, jestem mężatką od 3.5roku i jestem w 7tc bardzo upragnionej i długo wyczekiwanej ciąży,termin 29 września, trochę się martwię, bo pierwsza zakończyła się poronieniem i jestem teraz bardzo przerwrażlowiona na punkcie każdej dolegliwości.
mam nadzieję, że aktywność na tym forum doda mi pewności siebie i sprawi, że nie będę myślała negatywnie.
wraz z ukochanym mężem rozpoczynamy wkrótce budowę wymarzonego domu.
mam na imię Paulina, jestem mężatką od 3.5roku i jestem w 7tc bardzo upragnionej i długo wyczekiwanej ciąży,termin 29 września, trochę się martwię, bo pierwsza zakończyła się poronieniem i jestem teraz bardzo przerwrażlowiona na punkcie każdej dolegliwości.
mam nadzieję, że aktywność na tym forum doda mi pewności siebie i sprawi, że nie będę myślała negatywnie.
wraz z ukochanym mężem rozpoczynamy wkrótce budowę wymarzonego domu.
witam wszystkie wrześniówki 2008:-)
dziś rozpoczęłam swoją aktywność na tym forum, powodem jest początek 7tc
i termin - 29 wrzesień, więc proszę o wpisanie i mnie na listę oczekujących
po długich staraniach w końcu się udało, jestem bardzo szczęsliwa, ale i trochę zagubiona:-(bo martwię się, żeby wszystko było dobrze i dzidzia zdrowa.
pozdrawiam
dziś rozpoczęłam swoją aktywność na tym forum, powodem jest początek 7tc
i termin - 29 wrzesień, więc proszę o wpisanie i mnie na listę oczekujących
po długich staraniach w końcu się udało, jestem bardzo szczęsliwa, ale i trochę zagubiona:-(bo martwię się, żeby wszystko było dobrze i dzidzia zdrowa.
pozdrawiam
reklama