reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

I jeszcze kolejny wrzesniaczek sie podlacza :) Tym razem z Zielonej Wyspy!
Mlodzieniec wlasnie spi-ma troche ponad 9kg,6 zabkow na stanie a owlosienia na glowie ledwo ledwo....
Porozgladam sie tu troszke,ok?
Pozdrawiamy

reklama
Ogladalam Wasze wrzesniaczki- ale fajne przedszkole :-D
Wreszcie trafilam na odpowiednie forum!Po latach poszukiwan hi,hi....
Napiszcie jak babelki sie poruszaja??!!
Z nostalgia wspominam czasy,kiedy Kacperek lezal,usmiechal sie i machal raczkami;-)...........Teraz porusza sie na czworaka z predkoscia swiatla,staje przy czym sie da a ulubiony sposob na spedzanie czasu-wisiec przy mamusi nogawce:baffled: Jestem skonana ostatnio po kazdym dniu...A juz tak pozno!Nie wiem co tu jeszcze robie!
Uciekam see u

Witam wszystkie wrzesniowe mamuski!!!
I ja do was dolacze bo jestem wrzesmiowa szczesliwa mamusia, moja kruszynka urodzila sie 28:-),musze wam rownierz powiedziec ze braklo jednego dnia do naszej rocznicy slubu bo pobralismy sie 29:happy:,tak wiec szykuje sie dwie imprezki:tak::tak:

Do góry