reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

reklama
Hej !
Mam na imię Agata:) od 21lipca jestem szczęśliwa mężatką. Mam jeszcze 25 lat:) Mieszkam w Redzie obecnie jestem na zwolnieniu lek. i sobie odpoczywam. To nasze 1 dziecko:)
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy

Hej !
Mam na imię Agata:) od 21lipca jestem szczęśliwa mężatką. Mam jeszcze 25 lat:) Mieszkam w Redzie obecnie jestem na zwolnieniu lek. i sobie odpoczywam. To nasze 1 dziecko:)
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
Witaj Agata, moje okolice, mieszkalam wczesniej w Debogorzu, kolo Rumii:tak:

.ajako i klajo ja też z pięknego śląska:tak: z Katowic ,mam nadzieję ze kiedyś się spotkamy:tak:.

.isia super:laugh2:.

.witaj agata82 ja też mam jeszcze 25lat;-).

Witam wszystkie przyszłe maminki!
Mimo, że moja ciąża nie jest jeszcze potwierdzona u lekarza (następna wizyta 7.02) to czuje, że tym razem zostanę mamą. Termin powinien wypaść na końcówkę września.
Pozdrawiam was i wasze brzuszki!

Tampeza jak dobrze Cie rozumiem moja mam jest Panna...oj jakie my walki toczymy:-D, a tata jest Wagą..., ale czy ja będę chciała do Wagi czekać, oj nie wiem...

Ewa: bardzo proszę o zmiane terminu porodu;-), aktulanie mamy 05.09.2008 i tego będe się trzymać :tak::tak::tak:

reklama
Do góry