reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

Witajcie Dziewczyny!

Gratuluję tych maluśkich okruszków w Waszych brzuszkach i zapraszam na inne wątki. :-)

Już spora grupka z tych Wrześniówek się zrobiła :tak:

reklama
Mam na imie Ida, mieszkamy w Warszawie, pracuje naukowo, co ma swoje zalety, prawie nie normowany czas pracy i zdecyodwane wady -zle placa. Mam fantastyczna coreczke i czekamy teraz na rodzenstwo dla niej. ;-)

Witam mamuski :-)!
Mam na imie Iwona,jestem z Krakowa-chwilowo w Szwecji.
Mamy 9 letnia coreczke Monike a na moje 31 urodzinki we wrzesniu dostane dzidziusia!!
Pozdrawiam wszystkie mamy i zycze powodzenia.

witam, to i ja
mam na imie agnieszka, mam 30 lat, na razie nie pracuje, siedze w domku z grubciem. mieszkam obecnie w stavanger. test zrobilam tydzien temu i chyba ucieszylam sie bardziej niz z pierwszego. teraz oby te 9 miesiecy szybko zlecialo.

serdecznie pozdrawiam.mam 28 lat i dwojke dzieci, trzecie w drodze,wiec wiem dokladnie co mnie czeka.:sorry2:dzisiaj sie dowiedzialam, chetnie podziele sie wrazeniami.usciski

Witam wrześniówki:-)

I ja dopisuję się do wrześniowych mamuś, termin ma na 3 września.
Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamusie:tak::-)

To ja tez nieoficjalnie sie dopisuje. Test zrobilam dzisiaj, juz tylko dla pewnosci. Termin nie znany:sorry2:, chyba polowa wrzesnia:unsure:.

Witajcie Mamusie :-)

Ja test zrobilam dwa tygodnie temu, ale wizyte u lekarza mialam w poniedzielek i tam uslyszalam - robila pani test, jak wyszedl pozytywny to ja nie musze robic tego pomownie. Gratuluje jest pani w ciazy. - Wtedy do mnie dotarlo, ze bede poraz pierwszy MAMA!!!! Bardzo jestesmy z tego powodu szczesliwi. Termin mam na 10 wrzesnia. Wiec mozecie dopisac mnie do listy :-)

Pozdrawiam

Witam mam na imie Magda, mam 29lat i razem z mezem mieszkam od 1.5 roku w Szkocji. W grudniu kupilismy dom i jak widac z nowym domem nowy domownik :-) Bardzo sie cieszymy z tego faktu.
Pracuje w biurze i dopiero co kolezanka urodzila, wiec ciekawa jestem miny szefa jak mu powiem, ze teraz moja kolej
isc na macierzynski, oj sie ucieszy. Jedna pojdzie druga wroci i tak sie bedziemy wymieniac :-)

reklama
Do góry