reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

hej :-)
to teraz moze ja krotko o sobie
mam na imie Gosia lat jeszcze 26;-)pochodze z BIalegostoku, ale od ponad czterech lat przebywam w Chicago, zaraz 3-miesiace po slubie wyemigrowalismy z mezem w poszukiwania lepszego zycia:-)
kiedy stanelismy troszke na nogi , zauwazylismy ze brakuje nam malutkiego szkraba, zaczelismy myslec o dzidzi juz od stycznia zeszlego roku, ale do pracy wzielismy sie dopiero od pazdziernika, za 4-tym razem wyszlo:-)hehe i musialam zrobic az 4 -testy zeby uwierzyc, strasznie sie cieszymy:-)radosc w rodzinie przeogromna
ok mialo byc ktorko o mnie
juz koncze:-D

reklama
No to jeszcze ja sie nie przedstawilam
mieszkam sobie i pracuje w Krakowie
mam 29 lat i chyba nadszedl najwyzszy czas na powiekszenie rodzinki od 2004 roku jestesmy malzenstwem :)
O dzidzie staralismy sie 7 miesiecy w koncu sie udalo ( szczesliwa 7-mka)
Jeszcze nikomu nic nie powiedzielismy nie wiem kiedy powiemy pewnie pozno
moi rodzice mieszkaja daleko a tesciowie ... dowiedza sie w swoim czasie:-)

Witam dziewczyny:))
najpierw szukałam informacji, a teraz nadszedł czas na forum, hehehe:)
oj będę tu często bywać:))

a powód ten sam - wrześniowy termin.

Dokładnie 03-09-2008 poproszę więc o wpisanie na listę:))

Witam serdecznie wszystkie mamusie- wrzesniówki, postanowiłam sie ujawnic i ja!!!:-):-):-):-)
Na forum jestem zalogowana juz od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam sie ujawnić w Waszym zacnym gronie.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zagladałam tutaj do wrzesniówek już jak czułam coś.........hm......ale pewnosci nie miałam do czasu........hm......wizyty u lekarza hehehe. Pierwszy raz było to zaraz po świetach i wtedy własnie ujawnila sie zdaje sie pierwsza Ewa z Warszawy i ktos jeszcze, ale dokładnie nie pamietam która z Was to była. W kazdym badz razie były to takie niesmiałe poczatki wrzesniówek, a ja miałam wtedy nadzieje, że i ja wkrótce tutaj dołącze. Tak tez sie stało :tak::tak::tak::tak:
29 grudnia zrobiłam pierwszy test i już po minucie pojawiła sie druga kreseczka.
03 stycznia powtórzyłam test i niemal natychmiast pojawiły sie dwie krechy, ale takie wyraźne, że aż dawały po oczach hehehe!!!!!!!!:-):-):-)

Oczywiscie mój mąż byl natychmiast wniebowziety, a ja ....................hm..............no cóż............niby szczęsliwa, ale jednak nie dowierząca i pełna sprzecznych odczuc niepokojów itd itd.Ale to pewnie zasługa burzy hormonalnej, bo od ślubu sie staraliśmy, tylko jakos w sumie byłam zaskoczona, że tak szybko i już jest!!!!:-D:-D:-D:-D
To może narazie tyle z mojej przydługiej opowiastki.

A i jeszcz jedno-
Mam na imie Joanna, mój maz Piotr, ślubowalismy sobie 04 sierpnia 2007 roku, a i jestem już w kwiecie wieku jak na tzw. pierworódke hehehe;-);-) bo w sierpniu skoncze 29 lat.
To narazie tyle, pozdrawiam Was kobietki i ciesze sie, ze jest nas juz tyle!!!

ps. odezwe sie jeszcze pozniej pa

No to ja podobnie jak K_asia ;-):-) od 2004 roku jestem żonką, 29 kończę w tym roku, więc jeszcze nie mam ale jakby rocznikiem mam :-D
Mieszkam w Gdańsku. Mam już jednego malucha Piotrusia, który ma rok i miesiąc. Drugiego szkraba planowaliśmy trochę później, ale on się zaplanował trochę wcześniej ;-) Też chyba w trendzie "nowy dom, nowy domownik", bo właśnie w grudniu się wprowadziliśmy do nowego m :-D

Wszystkim wrześnióweczkom składam serdeczne gratulacje!!! :-)

PS - wow K_asia - mamy ten sam termin porodu! :-):-):-)

ajako: super, że do nas doączyłaś i miło, ze równiez Joanna, zawsze miło spotkac imienniczke, ale z pierworódek to chyba ja jak na razie jestem najstarsza, bo za dwa tygodnie juz nie będzie dwa, ale trzy - dzieści:-D. widzę ze test tez robiłysmy podobnie, ja 30.12 i nie musiłam nawet czekac minuty:-D

kasia_z , a mnie Pani doktor powiedziała, ze to bardzo dobrze że fasolka nie do konca jest planowana, cieszmy sie więc:-D:-D:-D

reklama
ajako: super, że do nas doączyłaś i miło, ze równiez Joanna, zawsze miło spotkac imienniczke, ale z pierworódek to chyba ja jak na razie jestem najstarsza, bo za dwa tygodnie juz nie będzie dwa, ale trzy - dzieści:-D. widzę ze test tez robiłysmy podobnie, ja 30.12 i nie musiłam nawet czekac minuty:-D

:-):-):-) dziekuje za miłe przywitanie, czuje, że sie tutaj wsród Was, zadomowie na dobre hehehehe. Równiez witam imienniczke i to nie znowu, az taką dużo starszą...Mam nadzieje, że przejdziemy dobrze ciąże, jakbysmy miały po jakies 18,19 lat, a nie prawie 30 hehehe.

Do góry