reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

Czesc dziewczyny.Wpisalam sie na forum dzisiaj.Mam na imie Bozena i mam 30 lat.Tez bede mama we wrzesniu.Mieszkam i pracuje w Oslo.Moj narzeczony jest wlochem.Mam problem,gdzie rodzic?
:confused:

reklama
Hej kochane przyszłe mamy:)
Mam na imię Kasia i mam 24 lata od 30 grudnia wiem że już niedługo będziemy mieli z mężem nasze pierwsze kochane malestwo:) Juz nie mozemy się doczekać!!!
A tak ogólnie to własnie jestem na etapie kończenia studiów pedagogicznych w Olsztynie
Pozdrawiam

ja test zrobiłam 30 grudnia i wyzły dwie kreseczki dzis własnie zapisałam sie na forum i mam nadzięję że będziemy sobie jakoś wspólnie pomagać:) Bardzo na to liczę...
Mam termina prawdopodobnie na 9 września:)

Witam wszystkie wrześniowe mamusie,
z radością dopisuję się do Waszego grona (prawie szósty tydzień) wg. internetowego kalkulatora termin porodu 15 września, testy pozytywne, pierwsza wizyta jeszcze na 100% nie potwierdziła ciąży ale jutro następna i mam nadzieję że będzie już widać kruszynkę:) mam też nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze, pierwszą ciąże poroniłam w 8tyg, później mnóstwo problemów, leczenie, prochy, zastrzyki, 15kg do przodu ale się udało i jestem przeszczęśliwa. Teraz musi być dobrze:)
Pozdrawiam wszystkie mamusie wrześniowe i nie tylko,
Marzena

Witam wszystkie panie!

Z mila checia dopisze sie do listy wzesniowych mam przewidywany termin 07 wrzesien.

Nasza coreczka Monika 9 lat i 3 miesiace

Załączniki

• wielkanoc2006 (103).JPG
    wielkanoc2006 (103).JPG
    62 KB · Wyświetleń: 54
Witajcie!
Dziś do Was trafiłam. Bo z kim jak nie z Wami mogę się podzielić tą jedyną w swoim rodzaju wiadomością?
Po 11 latach oczekiwań i chowania nadziei i łez do kieszeni i pod poduszkę - z niedowierzaniem zobaczyłam dziś dwie kreseczki.
Wielka radość, a mój mąż na morzu... :(
Dołączę do Was być może 16 września.
Cudowny prezent pod choinkę i na 11 rocznicę ślubu, którą mam za kilka dni, nieprawdaż?
Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Witajcie!
Dziś do Was trafiłam. Bo z kim jak nie z Wami mogę się podzielić tą jedyną w swoim rodzaju wiadomością?
Po 11 latach oczekiwań i chowania nadziei i łez do kieszeni i pod poduszkę - z niedowierzaniem zobaczyłam dziś dwie kreseczki.
Wielka radość, a mój mąż na morzu... :(
Dołączę do Was być może 16 września.
Cudowny prezent pod choinkę i na 11 rocznicę ślubu, którą mam za kilka dni, nieprawdaż?
Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam serdecznie.

zoja, aż mi dreszcze przeszły... gratuluje i witaj oczywiście!!!

olisska82- gratuluje!!! witamy na nasym forum i zapraszamy na inne wątki

Do góry