reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

No dziewczynki teraz ja uzupełnię.Bylam w piątek u lekarz ,ale on stwierdzil tylko"podejrzenie ciąży"(jak się wyrazil :D )a ja nie chciałam niczego wyprzedzać, bo pewnosci na 100% bylo ciagle brak.Dostałam skierowanie na wszystkie badania a przede wszystkim hcg.Przed chwilą odebrałam badania i pani w okienku z uśmiechem powiedziała ze jest dzidzia:D.Jestem mega mega szczęsliwa,cale te 4 cykle starań wzbudziły we mnie tyle wątpliwości a wszystko juz ok!Pozostałe wyniki mam odebrać do końca tygodnia i we wtorek wybieram sie do lekarza po karte i przyblizony termin porodu.Na badanie kazal przyjsc dopiero za 2,3 tygodnie chyba ze bede kiepsko sie czuła.Najdziwniejsze jest to ze wogole nie odczuwam odmiennego stanu,zadnych dolegliwosci i mam nadzieje ze to sie nie zmieni:D

reklama
Hej dziewczynki!

Mam na imię Paulina,lat 25,na stanie od półtora roku kochający mąż a teraz jeszcze dzidzia:D.To nasze pierwsze wyczekane bejbe,wiec tym wieksza radość.Obecnie pracuję,ale nie ukrywam,ze w pierwszej nadarzającej sie okazji wybywam na zwolnienie:D Mieszkam w Pultusku,małym miasteczku w okolicach Warszawy.

Mam na imię Iza, jestem geografem, mam 34 lata. Mam dwójkę dzieci-Stasia-8,5 lat, Zuzię- 6,5. Teraz czekamy na trzeciego malucha. Ma sie urodzić na początku września. Mamy na to wielką nadzieję, bo jestem na podtrzymaniu.(bóle, nieprawidłowy kształt pęcherzyka). Jesteśmy małżeństwem ponad 10 lat. Pozdrawiam

witam wszystkie wrześniowe mamusie
przed chwilą założyłam sobie tutaj konto, ja też będę mieć dzidziusia we wrześniu, mój termin, który wyliczyłam sama to 15 września, do lekarza niestety na razie nie mogę pójść ponieważ mam nogę w gipsie, ale wiem jak mam o siebie dbać bo już drugi raz zostanę mamą:))) poza tym mam kochanego mężusia, który znosi moje humory:)))
pozdrawiam serdecznie wszystkich tutaj piszących:))

Mam na imie Kasia, jestem architektem wnętrz, mam 24 lata.
Prowadze własne biuro praojektowania wnętrz w Warszawie.

To 1 wyczekane maleństwo.

reklama
Serduszko zaczyna bić w 21 dniu życia. W 6 tygodniu wychwytuje je usg, ale są przypadki kiedy nie można wyczuć sprzętem . Wszystko jest sprawą indywidualna - tak jak większość rzeczy w przypadku dziecka:). U moich dzieci było widać w 5 tym tygodniu.i w te ciąży też:)

Do góry