reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

reklama
Dziewczynki pisze w imieniu mojej drogiej kolezanki IBI, prosila mnie zebym dopisala ja do waszej listy poniewaz jest w ciązy i termin porodu ma na wrzsien ...chyba 13...

..Ibi narazie nie ma dostepu do netu poniewaz sie przeprowadzila...ale niebawem się odezwię...DOPISZCZIE JĄ TYLKO DO LISTY

calusy dla mam wrzesniowych:-)

Witam!
Proszę o dopisanie mnie do listy. Równy tydzień temu zrobiłam pierwszy test który pokazał dwie kreseczki.
Dokładny termin podam dopiero po wizycie u ginka a to w przyszłym tygodniu. Wg ostatniej miesiączki wypada na 13 września.

hej

mam na imię Aldona, w sierpniu skończę 29 lat, mój mąz Darek za 10 dni skończy 33, jak to mówi moja mama chrystusowe lata :-D
jestem obecnie na wychowawczym, w maju miałam wrócić do pracy, no ale niespodziewanie pojawiła sie fasolka, podejrzewam że i tak by mnie wywalili

teraz sobie troszke dorabiam, pilnuję dziewczynki 7 letniej,

mieszkamy sobie w małym miasteczku - Strzelce Krajeńskie, to jest w województwie lubuskim

reklama
Hej, hej,
mam na imię Maryla i mam 33 lata. Mieszkam w Warszawie i mam wspaniałego mężą. Pracuję w szkole dla młodzieży niedostosowanej społecznie, uczę języka polskiego.
O dzidzi staramy się już 4 lata, rok temu straciłam dziecko...... Moje życie to mierzenie codziennie temperatury, leki, częste wizyty u lekarzy, pobyty w szpitalu itd
Mam nadzieję, że tym razem szczęście mnie nie opuści

Do góry