reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

Witam! :)
Dzis zalozylam tutaj konto i postanowilam rowniez sie dopisac do listy wrzesniowych mamus:) Moj przyblizony termin to 5 wrzesnia 2008 - wg wlasnych obliczen bo wizyte u gin. mam dopiero jutro. Poza tym jestem juz szczesliwa mamusia 21- miesiecznego Kubusia.
Pozdrawiam :)

reklama
Witam wszystkich:-)
Zagladalam na wasze forum juz od jakiegos czasu, majac nadzieje na moje wlasne malenstwo...
Dzisiaj chcialabym sie dopisac na liste wrzesniowych mamus !!!
Moj termin to 4 wrzesnia - jestem tak szczesliwa, ze nie moge sobie znalezc miejsca - a tu tyle jeszcze miesiecy przede mna ;-)

Ciesze sie, ze moge sie z wami podzielic ta radosna nowina:-)
Pozdrawiam serdecznie

Dziekuje serdecznie - postaram sie jak najszybciej uzupelnic wszelkie informacje o mnie, zebyscie mnie lepiej poznaly :)

Witam
mam na imie Wiola i spodziewam sie mojego pierwszego dzieciatka :) Gdy sie urodzi bede miala 27 lat. Od 1,5 roku razem z mezem mieszkam w Anglii i tutaj urodze :)

Pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
Witajcie, przyszłe Mamy!! Dopisuję się do Was bo jestem w 6tygodniu ciąży:-). Termin porodu około 6 września. Mam synka Stasia-8,5 lat i Zuzię- 6,5. Wszyscy czekamy na kolejnego malucha. Będzie nas fajna banda:).
Od wczoraj jestem na podtrzymaniu, biorę duphaston. Jestem w domu , ale spróbuję pójść do pracy. Zobaczę co się będzie działo. nie pracuję fizycznie. Jestem nauczycielką w średniej szkole. Ale czasami to wolałabym przekopać działkę niż prowadzić zajęcia u co niektórych.
Tak czy inaczej, jestem dobrej myśli. Z córką też były kłopoty na początku. A teraz -żywe srebro. Pozdrawiam

Do góry