reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

ajako- ja też zwróciłam uwagę na ten wątek seksualny:) synunio mamuni będzie jak najdłużej w domku hahaha jak w porządnej brazylijskiej telenoweli :-)
A tak poważnie - mam kolegę brazylijczyka on 26lat mieszka z mamcią (i musi z nią oglądać te ichnie filmidła wieczorami) a jego 32 letni brat w tym czasie myje naczynia po kolacji zanim mama mu pozwoli iśc na randkę:)
Ewa- no to mój chociaż waga to trochę strzelec charakterologicznie:) też opanowany do bólu a ja chodząca furia jak to lwiak:tak:

reklama
ajako- ja też zwróciłam uwagę na ten wątek seksualny:) synunio mamuni będzie jak najdłużej w domku hahaha jak w porządnej brazylijskiej telenoweli :-)
A tak poważnie - mam kolegę brazylijczyka on 26lat mieszka z mamcią (i musi z nią oglądać te ichnie filmidła wieczorami) a jego 32 letni brat w tym czasie myje naczynia po kolacji zanim mama mu pozwoli iśc na randkę:tak:

oooooo to, to mnie sie podoba:tak::tak:, tez tak chce hehehehe i wlasnie zawsze sobie snilam, ze bede miala synkow dwoch.........fajnie tak sama jedna kobita- krolowa i trzech facecikow w domu!!!!
a to w Brazylii takich super kawalerow sie znajduje????????kurcze, ze tez predzej o tym nie wiedzialam:crazy::laugh2:

No u nas: Ja - ryba, H - skorpion - ten sam trygon, ale moja cierpliwość często wystawiana jest na próby... Kajetan - lew, nic dodać nic ująć, no król dżungli:)

Ja skorpion, wybuchowa, pracowita, zawzieta i uparta, bałagan może być, ale brud juz nie. Mój Mąż Panna - ten to jest uparty...grr.... Pednatyczny, czyścioszek, bardzo wrażliwy, ambitny, romantyczny, a inicjacja seksuaolna....? Hm.... No 17 lat nie miał ;) OK, podglada mnie tu i mówi, że mogę napisać, że był bardzo, bardzo pełnoletni, mówi, że tak jak w Stanach mają... No i mój M. ma dlugi jezor, hm...moj brat tez tak ma :D bo tez panna

Witajcie dziewczyny! Postanowiłam do Was dolączyć, bo można by rzec, że potrójna wrześnióweczka ze mnie.:tak: Urodziłam się we wrześniu, moja córa też z września-3, no a teraz mam termin na 04.09:-)

preg.png
[/IMG]

No to kolej na mnie... Zaglądałam tu i zaglądałam ale do listy dopisać by się trzeba było no i zacząć bardziej sie udzielać. Tak więc termin mam na 26września. I z ogromna niecierpliwością oczekujemy na nasze maleństwo...

Witam!Dlugo musialam czekać na aktywowanie konta ale w końcu jestem z Wami :) To moja pierwsza "aktywna" wizyta na forum ale znam Was już dobrze bo często czytalam wasze wpisy/rady.Ja też zalliczam się do wrześniówek (tzn wg usg wychodzi tak na przelomie sierpnia i września)
Teraz będę częściej tutaj zaglądać:)Pozdrawiam serdecznie

reklama
Możecie mi podpowiedzieć jak zrobić suwaczek dla dzidzi która już jest na świecie?Mam synka Szymonka i chcialabym zrobić dla niego suwaczek

Do góry