reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

Ja mam dwoch braci panny i charaktery maja straszne, obaj nie do przegadania, filozofowie za grosz, zawsze maja racje, a do tego balaganiarze. Nie wierze w horoskopy, ale cos w tym musi byc, bo oboje maja innych ojcow, a poza tym ja takich cech nie mam:dry:

reklama
ja jestem z lutego, z 3 dekady wodnika i charakterek mam typowo wodniczy, Matek jest z lipca - raczek z krwi i kości, a A. z marca- ryba i czasem ością w gardle stanie

ooooooooooo ciups tampeza...........zalamka z tymi chlopakami- pannami........no szok normalnie:szok::szok::szok: to ja zwariuje chyba, bo w domu mam jeszcze prawdziwego koziorozca i juz jest wesolo hehehe:crazy::crazy::crazy: mieszanka wybuchowa sie szykuje........a potem moze jeszcze sobie zrobimy corcie byczka lub baranka { tak mi sie marzy, zeby urodzic jakies dziecko na wiosne} i bedzie super smiesznie hehehehe

no to ja Lew typowy, tata i siostra Bliźniaki- tacy jacyś nie z tej ziemi:) Mama była Rybą o anielskim charakterze, mój men Waga typowa... wyważony, poukładany w życiu o twardych ustabilizowanych poglądach ale za to bałaganiarz :-)
A dziecko bę∂zie Panną chyba..

.Ja mam kolegę spod panny i jest bardzo fajny,miły i porządnicki! zawsze miał porządek w pokoju;-) i lubi gotować . Z tym porządnictwem to podobno cecha charakterystyczna dla panien? no i czytałam że panny późno zaczynają życie seksualne i co do tego chłopaka by się to zgadzało:tak:(oczywiscie ja tego nie sprawdzałam:-p;-)).

.sanya mój mąż jest spod znaku lwa:tak:.

ooooooooooo ciups tampeza...........zalamka z tymi chlopakami- pannami........no szok normalnie:szok::szok::szok: to ja zwariuje chyba, bo w domu mam jeszcze prawdziwego koziorozca i juz jest wesolo hehehe:crazy::crazy::crazy: mieszanka wybuchowa sie szykuje........a potem moze jeszcze sobie zrobimy corcie byczka lub baranka { tak mi sie marzy, zeby urodzic jakies dziecko na wiosne} i bedzie super smiesznie hehehehe
E... moze to tylko przypadek ze oboje tacy sa, wlasnie mi sie przypomnialo, ze moj dziadek tez panna, ale zupelnie inna. Balaganiazem nie jest i raczej malomowny, a przynajmniej nie udowadnia, ze zawsze ma racje, ale moze jego charakter zmienil sie pod twarda reka zonki:-)

.Ja mam kolegę spod panny i jest bardzo fajny,miły i porządnicki! zawsze miał porządek w pokoju;-) i lubi gotować . Z tym porządnictwem to podobno cecha charakterystyczna dla panien? no i czytałam że panny późno zaczynają życie seksualne i co do tego chłopaka by się to zgadzało:tak:(oczywiscie ja tego nie sprawdzałam:-p;-)).

.sanya mój mąż jest spod znaku lwa:tak:.

ooo dzieki Karolinna, pocieszylas mnie........a moze to zalezy czy to panna sierpniowa czy wrzesniowa, hmmmm????
a co do zycia seksualnego........to ja bym tam chciala, zeby to okazalo sie prawda co do zycia sex....mojego syneczka hehehehe..........przynajmniej za wczesnie babcia mnie nie zrobi, nie???hehehee:-D:-D:-D:-D

Nooo sanya.........chyba jednak porodzimy sobie wiekszosc panienek :tak::tak::tak:eeeeeeee, ja tam nie mam nic przeciwko..........

.kicia moja mama jest spod skorpiona i jakoś tak nie za bardzo między nami;-).

.ajako ten chłopak jest panną wrześniową;-). Pewnie że to fajne z tym życiem seksualnym:-D.

reklama
oj to ja 2 panny będę w domu miała:-D

julcia panna- uparciuch nie z tej ziemi, zawzięta i najmądrzejsza... do tego ciekawska, rozbrykana i wiecznie szkoda jej czasu na sen:-D po prostu żywe sreberko:-D

ja ryba- marzycielka:-) spokojna, cierpliwa...ale do momentu- bo złościć i krzyczeć też potrafię:tak:

piotr strzelec- opanowany w każdej sytuacji, zawsze rozważny, trzeźwo myślący... nie ma dla niego sytuacji bez wyjścia... czyli gdy ja panikuje, on dziła:-)

Do góry