reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

reklama
wITAM.

a ja juz gdzies tu pisalam - jestem juz mloda mamusia, synek w siepniu konczy 3 latka, a drugi dzidziulek pojawic sie ma 2 wrzesnia :):):)

Pozdrowionka

EWUNIU - dopisz mnie proszę na listę mam wrześniowych :)
Termin porodu na 1 wrzesnia :tak:
Dziękuję

Aha i chcialabym miec dostęp do wątku zamknietego ze zdjeciami :)

Witam! Chciałabym się przyłączyć. Moja pierwsza córcia-Klaudia w lipcu skończy 5 lat, druga kruszyna przyjdzie na świat prawdopodobnie 12 września. Pozdrawiam!

Więc chyba pora i na mnie:tak:
Mam na imię Adrianna i mieszkam wspolnie z moja rodzinka w Radomiu.
Mam synka Krzysia ktory w sierpniu skonczy 2 latka no a 1 wrzesnia mam przewidziany termin porodu naszej drugiej pociechy czyli coreczki Malwinki:tak:
Obecnie nie pracuję. W zasadzie od momentu kiedy urodzil sie Krzyś no a teraz chyba nie oplacalo by mi sie juz wracac. Zreszta pierwsza ciążę znosilam średnio i tą tez nie za rewelacyjnie dlatego ciesze sie ze jestem w domu.

Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie:tak:

anastazja- miło cię poznać:tak::tak: nasze dzieciaki są w podobnym wieku:-) moja julcia też z sierpnia (dokładnie z 24:-))

Witaj Adrianno wsrod nas!!!!!!!!!! {swoja droga ladne imie:tak::tak::tak:}
Ja tez mam termina na 1 wrzesnia tzn na 30 sierpnia- 1 wrzesnia, ciekawe czy rzeczywiscie uda nam sie rozdwoic w tym samym czasie........;-)

A Olisska to mnie zaskoczylas max...........ciagle myslalam { nie wiem czemu i skad mi sie to wzielo} ze Ty Ola jestes, a Ty Olimpia, no no no bardzo oryginalnie, bardzo!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaa Artur dla mezczyzny bardzo ladnie....:tak::tak:;-)

Sanya.......ja tez z sierpnia i tez wieki wczesniej.....;-);-);-)

reklama
Do góry