reklama
Anastazja1
czekamy na?
EWUNIU - dopisz mnie proszę na listę mam wrześniowych
Termin porodu na 1 wrzesnia
Dziękuję
Aha i chcialabym miec dostęp do wątku zamknietego ze zdjeciami
Termin porodu na 1 wrzesnia
Dziękuję
Aha i chcialabym miec dostęp do wątku zamknietego ze zdjeciami
Anastazja1
czekamy na?
Więc chyba pora i na mnie
Mam na imię Adrianna i mieszkam wspolnie z moja rodzinka w Radomiu.
Mam synka Krzysia ktory w sierpniu skonczy 2 latka no a 1 wrzesnia mam przewidziany termin porodu naszej drugiej pociechy czyli coreczki Malwinki
Obecnie nie pracuję. W zasadzie od momentu kiedy urodzil sie Krzyś no a teraz chyba nie oplacalo by mi sie juz wracac. Zreszta pierwsza ciążę znosilam średnio i tą tez nie za rewelacyjnie dlatego ciesze sie ze jestem w domu.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie
Mam na imię Adrianna i mieszkam wspolnie z moja rodzinka w Radomiu.
Mam synka Krzysia ktory w sierpniu skonczy 2 latka no a 1 wrzesnia mam przewidziany termin porodu naszej drugiej pociechy czyli coreczki Malwinki
Obecnie nie pracuję. W zasadzie od momentu kiedy urodzil sie Krzyś no a teraz chyba nie oplacalo by mi sie juz wracac. Zreszta pierwsza ciążę znosilam średnio i tą tez nie za rewelacyjnie dlatego ciesze sie ze jestem w domu.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie
Witaj Adrianno wsrod nas!!!!!!!!!! {swoja droga ladne imie}
Ja tez mam termina na 1 wrzesnia tzn na 30 sierpnia- 1 wrzesnia, ciekawe czy rzeczywiscie uda nam sie rozdwoic w tym samym czasie........;-)
A Olisska to mnie zaskoczylas max...........ciagle myslalam { nie wiem czemu i skad mi sie to wzielo} ze Ty Ola jestes, a Ty Olimpia, no no no bardzo oryginalnie, bardzo!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaa Artur dla mezczyzny bardzo ladnie....;-)
Sanya.......ja tez z sierpnia i tez wieki wczesniej.....;-);-);-)
Ja tez mam termina na 1 wrzesnia tzn na 30 sierpnia- 1 wrzesnia, ciekawe czy rzeczywiscie uda nam sie rozdwoic w tym samym czasie........;-)
A Olisska to mnie zaskoczylas max...........ciagle myslalam { nie wiem czemu i skad mi sie to wzielo} ze Ty Ola jestes, a Ty Olimpia, no no no bardzo oryginalnie, bardzo!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaa Artur dla mezczyzny bardzo ladnie....;-)
Sanya.......ja tez z sierpnia i tez wieki wczesniej.....;-);-);-)
reklama