anik- kurcze, jakie to wszystko skomplikowane ale chyba nie ma co się spieszyć z tym powrotem do siebie... nie ma sensu, abyś co chwile sie stresowała i myślała, czy przypadkiem znów nie jest u tamtej czy cóś... teraz ty i maleństwo potrzebujecie spokoju... a czas pokażę, co z tego wyjdzie... aaa- rodzicom, to bym chyba powiedziała na urodziny... to byłby dla mamy prezent
reklama
Tak generalnie to to co wam opowiedzialam to tylko "wierzcholek gory lodowej" hehehe
Jak tylko to wszystko mialo miejsce to stwierdzilam, ze przestaje sie smiac ze scenarzystow telenowel brazylijskich ;-) bo to co opisuja (choc nie ogladam) to samo zycie buahahahahah
Jak tylko to wszystko mialo miejsce to stwierdzilam, ze przestaje sie smiac ze scenarzystow telenowel brazylijskich ;-) bo to co opisuja (choc nie ogladam) to samo zycie buahahahahah
Witaj anik3!!!!!
Masz racje, teraz widze, ze scenariusze telenowel brazylijskich, to naprawde samo zycie..........mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz za to stwierdzenie.........;-)
Mam nadzieje, ze mimo wszystko z czasem sie pouklada tak, zeby bejbikowi i Tobie bylo jak najlepiej, a facet........no coz........sprawa drugorzedna powiedzialabym.......
mysl o sobie i o maluchu, bo ono jest teraz najwazniejsze.
ps. a myslalam, ze to ja mam problemy, ze ho ho ho.......ale widze, ze inni maja weselej...........dobrze, ze w tym wszystkim nie tracisz dobrego humoru.
Pozdroweczka i trzymaj sie cieplo.:-):-)
Masz racje, teraz widze, ze scenariusze telenowel brazylijskich, to naprawde samo zycie..........mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz za to stwierdzenie.........;-)
Mam nadzieje, ze mimo wszystko z czasem sie pouklada tak, zeby bejbikowi i Tobie bylo jak najlepiej, a facet........no coz........sprawa drugorzedna powiedzialabym.......
mysl o sobie i o maluchu, bo ono jest teraz najwazniejsze.
ps. a myslalam, ze to ja mam problemy, ze ho ho ho.......ale widze, ze inni maja weselej...........dobrze, ze w tym wszystkim nie tracisz dobrego humoru.
Pozdroweczka i trzymaj sie cieplo.:-):-)
Jak widac nigdy nie ide na latwizne ;-) cokolwiek robie, robie z pompa hehehehe
Jakbym Wam poopowiadala jakie mi sie historie juz w zyciu trafily to ...no...
Chyba jak bede miala troszke czasu na koniec ciazy (?) zaczne pisac powiesc heheheh
Ale co tam...przynajmniej mam urozmaicony zywot hehehe choc rozumiem przeklenstwo "obys zyl w ciekawych czasach" hehehehe
Jakbym Wam poopowiadala jakie mi sie historie juz w zyciu trafily to ...no...
Chyba jak bede miala troszke czasu na koniec ciazy (?) zaczne pisac powiesc heheheh
Ale co tam...przynajmniej mam urozmaicony zywot hehehe choc rozumiem przeklenstwo "obys zyl w ciekawych czasach" hehehehe
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Witam serdecznie wszystkie nowe wrześniowe mamusie...jest nas coraz więcej,napiszcie coś o sobie i odwiedzajcie nas :-):-):-) pozdrawiam Majeczka
reklama