reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

Witam serdecznie :)

pierwszy post, zobaczymy jak bedzie dalej ;)

mam na imię Magda, mam < jeszcze ;) > 21 lat. Od trzech lat mężatka, synka już mam jednego ;) ma 2,5 roku.
Drugi dzidziuś pojawić się ma 2 września na tym świecie, wiec to już 16 tydzień...
Co by tu jeszcze, pracuje w branży It, i tak to sobie leci ;)

postaram sie nastepnym razem napisaćcoś więcej :):):)

pozdrawiam wszystkie przyszle, obecne mamusie :)

reklama
No tak a ja tak sobie z wami piszę , a nigdy tak naprawdę nie napisałam za wiele o sobie ... Mieszkam w warszawie mam 25 lat ( no dobra rocznikiem 26)..pracuje w G. mokotów jako kierownik sklepu ..
Męża będę miała na składzie już 12go kwietnia... mieliśmy robić wesele za rok , ale z powodu dzidzi przyspieszamy , ja nie chciałam ale Jarek stwierdził, że jak to dzidzia a my bez ślubu.. i chyba tyle o mnie..
Czyli niby dziecko nie było teraz w planach, ale nie byłam smutna ani przez chwilę :))
Oprócz przyszłego męża w domu jeszcze sierściuch, ale o tym już pisałam..

No i przyszła kolej i na mnie...aż wstyd, ze tak późno...Mam na imie Olimpia, w grudniu skonczyłam 25 lat, w brzusiu jak wiadomo mały wyczekany urwis, ktory zgodnie z "wiekiem" ma przyjsc na świat ok 4 września. Mieszkam razem z narzeczonym Arturem w Anglii. Pracuje obecnie jak pomoc denystyczna no i to na tyle póki co. Pozdrawia i jeszcze raz witam ;-):-)

Olisska zauwazylam pare zbiegow okolicznosci w naszych zyciorysach :-D Moj mezus tez ma na imie Artur (piekne, czyz nie? :tak:), obecnie zamieszkujemy U.K i rowniez spodziewamy sie malenstwa 4 wrzesnia :-D:-D

Pozdrawiam cieplutko :tak:

Hejka :-) Ja również chcialam cię dopisac do wrześnióweczek :-)
Tylko teraz jaki termin... ja wyliczylam inny, położna inny i z usg również wyliczono inny ;-) hehe..
Stawiam na USG - 14 września 2008 :tak:

czesc dziewczyny bylam dzisiaj u lekarza i okazalo sie ze na lewym jajniku pojawil mi sie torbiel a jestem w 12 tygodniu ciazy, strasznie sie boje ze moze to zaszkodzic dziecku

reklama
Gogunia - napisz o tym w wątku wrześniowa mam u lekarza, tam piszemy na takie tematy, no a przede wszystkim do lekarza, on będzie wiedział najlepiej :))

Do góry