reklama
Witaj Karolino wśród nas i gratulacje!!!!:-):-):-)
Fajnie, że wracacie do kraju, mam nadzieje, ze i my wkrótce wrócimy do Ojczyzny...............sama wiem bardzo dobrze jak to jest...........niby nie jest źle, ale to zawsze nie to samo, jednak co w domu to w domu, prawda??:-)
Pozdrawiam serdecznie!!!
Fajnie, że wracacie do kraju, mam nadzieje, ze i my wkrótce wrócimy do Ojczyzny...............sama wiem bardzo dobrze jak to jest...........niby nie jest źle, ale to zawsze nie to samo, jednak co w domu to w domu, prawda??:-)
Pozdrawiam serdecznie!!!
Dorotka1986
Początkująca w BB
Witam gorąco wszystkie forumowiczki, mój test też jest pozytywny, przyblizony termin to 22 września 2008:-)
Dorotka1986
Początkująca w BB
dziewczynki jak fajnie że nas tak dużo, tylko powiedzcie mi mjak dodać takiego fajnego suwaczka. Pozdrawiam gorąco
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Dokładnie 21 stycznia dowiedziałam się że będę mamą po raz drugi. Teraz dopiero dotarłam tutaj, widzę, że dużo nas...
Mój termin na 27 września -wg kalkulatora w internecie.
Czy dopiszecie mnie do listy?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Dokładnie 21 stycznia dowiedziałam się że będę mamą po raz drugi. Teraz dopiero dotarłam tutaj, widzę, że dużo nas...
Mój termin na 27 września -wg kalkulatora w internecie.
Czy dopiszecie mnie do listy?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Tez sie witam bo przez niedziele i sobote nawet nie mam jak zagladnac.
My tez na obczyznie w Niemczech i wiemy jak te uroki wygladaja;-). Mamy zamiar wracac jak mala bedzie mogla isc do przedszkola. Urabiam meza jak moge, bo najszczesliwsza tu nie jestem
My tez na obczyznie w Niemczech i wiemy jak te uroki wygladaja;-). Mamy zamiar wracac jak mala bedzie mogla isc do przedszkola. Urabiam meza jak moge, bo najszczesliwsza tu nie jestem
reklama