reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Fogia i Elżbietka dziekuje za powitanie :-)

Fogia - co prawda to prawda :tak: już widzę że mi koleżanki forumowe tego "długiego NIEujawniania się" bez kary nie odpuszczą :-D ;-)

Czesc Tika. Ja tez tak zaczynalam. Czytalam dlugo zanim zdecydowalam sie napisac. Ale wybaczyly i przyjely mnie do swojego grona. :tak:

aph - dziękuję za pocieszenie :-) :tak: ... poza tym widzę, że zarejestrowana jesteś na forum tak jak ja od września 2006 :-D ... hm ... tylko Ty dużo wcześniej się ujawniłaś :-):confused: :-D

Witam Tikę i jej Mateuszka :-D J to jestem forumowym maniakiem już chyba i dziwię się tobie, że tak długo się nie ujawniałaś :eek: Ale oczywiście z wielką chęcią przyjmiemy cię do grona styczniówek ;-):tak::-D Karę musisz odrobić ;-):-D

Monika77 - dziękuję serdecznie za powitanko i za przyjęcie do Waszego grona :-):tak:hm .... teraz to się sama sobie dziwię, że tak długo wytrzymałam :-D:-D:-D.
... i jak widzicie drogie Mamusie styczniowe karę staram się odrobić bardzo starannie ;-):-):-D.

Witam wszystkie styczniowe Mamy i ich pociechy!
Mam na imię Kasia i jestem mamą Hani, urodzonej 27.01.2007.
Szczerze mówiąc dopiero dzisiaj znalazłam sposób, jak można wpisywać się na tej stronie, więc muszę się jednak przyznać, że w kwestiach internetowo-komputerowych jestem zupełnym beztalenciem:tak:. No trudno!
Chętnie umieściłabym tu zdjęcie mojej Hanusi,ale niestety nie wiem, jak to zrobić. Obiecuje poprawę, czyli samoszkolenie....i proszę tez o pomoc w rozeznaniu się w tych komputerowych zawiłościach:rofl2:
Jeszcze raz witam i pozdrawiam,
Kasia z Hanią

reklama
Do góry