reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Witam,
długo się nie odzywałam - to przez różne problemy, ale teraz mogę także pochwalić się synkiem Kubusiem :-) Urodziłam w Polsce, siłami natury (7godzin), waga- 3200, wzrost-50,
pozdrawiam i przesyłam aktualne zdjęcia:tak:

Załączniki

• DSC03589.JPG
    DSC03589.JPG
    59,4 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC03713.JPG
    DSC03713.JPG
    60,9 KB · Wyświetleń: 23
Witam cieplutko wszystkie styczniowe Mamusie :-) !!!!!

Muszę przyznać, że podczytuję Was "incognito" już od dość długiego czasu :tak::sorry2: i w końcu postanowiłam się ujawnić :-p, mając ogromną nadzieję, że zostanę jeszcze przyjęta do Waszego styczniowego grona, które znam naprawdę całkiem nieźle :yes: i które jest mi bardzo bliskie, ponieważ towarzyszyło mi już od czasów ciąży :-):tak::-p.
Mój synek Mateuszek urodził się przez cc dwa tygodnie przed planowanym terminem, 18 stycznia o godz. 8.45 :-). Mierzył 53 cm, ważył 2700 gr i otrzymał 8 punktów w skali Apgar.

Kasiulka0901 - dziekuje za mile powitanie :-):-):-)

... i przedstawiam forumowym ciociom :-) nasze kochane dziecie :tak: :
1. ... moj pierwszy dzien ...
2. mam juz ... tydzien i przed chwila wykapal mnie tata
3. 2,5 miesiaca i .... chyba mi sie troche przytylo
4. choc mam juz 3 miesiace to ... lubie sobie tak polezec
5. jak przystalo na 4-miesiecznego kawalera lubie sobie ... pogadac

Tika witaj!!! Mateuszek jest przesliczny!!!! tak dlugo nas czytasz a dopiero teraz sie ujawniasz??? !!!! no nono nieladnie!!! za kare masz pisac codziennie hehhee :-) :-)

Karlam1 - dziekuje za powitanie :-) ... a Michas to dopiero maly slodki "gigancik - przodownik":tak::-D:tak: :-D wsrod wszystkich kochanych dzieciaczkow styczniowych:-)
... ta kare oczywiscie przyjmuje z .... pokora hehe ;-) :-p ;-) sorrki za to podczytywanie :sorry2:;-)ale .... nie moglam sie oprzec :-)

reklama
Witaj tika. Skoro nas już tak dobrze znasz to karę musisz spełnić w 100% procentach abyśmy i my mogły Cię dobrze poznać.:-)

Do góry