reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Witaj lola_lu:-) odrazu poproszę o twoje dane abym mogła dodać cię do listy chodzi mi dokładnie o datę porodu imię, maila, tel kom,nr gg jeśli posiadasz:tak: Zbieramy te dane aby zrobić listę styczniówek i potem roześle ją do każdej z nas abyśmy mogły się ze sobą kontaktować jak zaczniemy się rozdwajać:-):-) Chyba dobrze wytłumaczyłam:-p mam nadzieje że nic nie pokręciłam iże mnie zrozumiałaś:cool2:

Dzieki dziewczynki :)

Fotka sie znajdzie ale juz nie dzisaj.
Jestem z Wawy, to moja pierwsza ciąża :) i mam wieki mętlik w głowie:eek:

;-)
My tu tez czasami mamy metlik w glowie (no moze nie tylko czasami) ale mysle ze bez dziewczyn chyba bym kiepsko ta cioze znosila :-) wogole dziewczyny kochane dzieki ze jestescie :-)

Witaj Lola.
Karlam dzisiaj dopiero przeczytalam o tym soczku u mnie. Ja sie zgadzam nie sprawy. Dajcie tylko znac kiedy i przychodzcie. :tak:

reklama
Do góry