reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Hej, wszyscy sie bycza na zielonej trawce :) dlatego taka cisza w eterze ;D Super Ci, ze widzialas znowu dzidzie, ja wybieram sie w przyszlym tygodniu i mam nadzieje, ze tez bedzie ok. A te kopniaczki to w ogole rewelacje, gdzie je najczesciej czujesz? Ja na razie z zakupami sie wstrzymuje, ale mysle, ze jak bede na urlopie to pewnie pekne i cos zaczne kupowac :laugh:

reklama
To ja wkleję zdjęcia mojego brzdaca ale zrobione w połowie lipca
teraz szkrabik pewnie podrósł za 2 tyg po kolejnej wizycie postaram sie doczepić kolejne
no i może przy okazji dowiem się czy synuś czy córcia!!! Pozdrowionka dla wszystkich mamuś w ten pochmurny dzien!!! :)

dzidzia5xq.jpg

Pierwsze zdjęcie

dzidzia1jpg4nx.jpg

Kolejna fotka mojego szkraba  :D

Ale cudenka. Jaka to bedzie frajda dla naszych dzieciaczkow ogladac takie fotki po latach. Szkrabik teraz pewnie ma teraz przynajmniej z centymetr wiecej. Byle do przodu.
A u mnie dalej upalnie wiec przesylam Wam i malenstwom duzo sloneczka.

Ah tetka daj nam trochę tego słonka jak ja ci zazdroszczę też chce słonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sliczne to bobo ;D ;D moje jest calkiem podobnenarazie
fajnie macie,ze czujecie swoje brzdacew,ja jeszcze nic, :( leniuszek z tego mojego dzidziusia

U nas nadal zimno, chociaż słonko świeci, to wieje tak, że chce człowieka przewrócić. No i dostałam dwa nowe ubrania na ciążę. Konkretniej to sama je sobie kupiłam, ale za fundusze mężula. I załapałam się na pracę w herbaciarni jako sprzedawczyni, do 31 stycznia. W biurze musiałabym spędzać 9 godzin, w dodatku przed komputerem a tutaj jedynie 6 godz, w dodatku cały czas siedzę, o ile ktoś nie będzie czegoś chciał. A tam jest ruch akurat mały, więc cóż, będę leniuchować i się nudzić przez sześć godzin od ósmej do czternastej.

Izzabela fajnie ze masz nowa i mniej meczaca prace. Gratulacje. Leniuchuj, leniuchuj, potem pewnie nie bedziemy wiedzialy w co rece wlozyc, o spaniu nawet nie wspominajac :laugh:

cześć dziewczynki!

Ja mam termin na 20 lutego 2006 i już nie mogę się tego momentu doczekać,
mam ogromne obawy czy sobie poradzę z pielęgnacją dzidzi a jak myśle o porodzie to mam gęsią skórkę.
Ale jestem pozytywnie nastawiona i szczęśliwa.

Witaj ida7, wszystkie mamy pewnie takie same odczucia, ale nie my pierwsze i nie ostatnie :laugh: Najwazniejsze to byc dobrej mysli. Pozdrowionka dla Ciebie i malenstwa.

reklama
Dziewczyny, rozpoczęłam dwa dni temu drugi trymestr! To już czwarty miesiąc :) Jestem strasznie szczęśliwa. Mąż proponuje mi jutro do poniedziałku wyjazd na Mauzry, ale niespecjalnie mi się chce. Szczególnie, że z tego co wiem z polskiej telewizji, to pogoda tam jest niespecjalna. U nas też raczej buro i ponuro niż ładnie. Dziewczynki idę na zakupy. Zrobię dzisiaj szaszłyki drobiowe z ryżem zabarwianym szafranem - mrr...

Do góry