reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Co do mycia to mam patetnt. Mężus pewnie sam całych by nie umyl - więc ja myłam te malutkie a on te wielkie, gdzie trzeba na stoleczek wchodzić. no i oczywiście firanki wieszal mężuś. Zresztą synio też pomagal - to jego ulubione zajęcie. Nie odstraszam go, bo mam troszkę nadzieję, że mu nie przejdzie i za kilka lat to on będzie myl okiemka, a nie ja :D

reklama
O j to ladnie masz wychowanych tych swoich mezczyzn, moj gdyby nawet ruszyl do tych okien to w polowie by pewnie mu sie odechcialo. ;)

Fajnie masz Karola7 że Ci rodzinka tak pomaga ja mam na szczeście pania która raz w tyg przyjdzie i mi posprząta włącznie z myciem okien raz na miesiąc jest poprostu nieoceniona inaczej każda sobotę spedzałabym na sprzataniu naszego mieszkanka a tak zrobię małe sobotnie porządki i jest oki!!!

Karolla ale masz dobrze :laugh: z taką panią do sprzątania, super !!! Ja wszystko muszę robić sama, ale za okna to się już nie zabieram, trudno, ale nie dam rady - może siostra mi pomoże jak wróci z urlopu  ;)
tweety mamy ten sam termin  :laugh: witam Cię na forum, tu jest fajnie  :laugh: :laugh: :laugh:

Powiem Ci że kiedyś nie chciałam nikogo do pomocy ale to osoba zaufana sprząta u teściów od 6 lat
mimo ze mam nieduże mieszkanko-3 pokoje to jak wracam po 18.00 do domku to nie mam siły na porządki a uwielbiam niestety mieć czyściutko
często było tak że o 21.00 odkurzałam byle było czysto ale od kiedy przychodzi Pani i mi pomaga jest bosko wygoda na maksa!!
Polecam wszystkim bo koszt nie jest wielki - u mnie 50zł za dzien a mam prasowanie, pranie, układanie w szafkach no i okna umyte wolę sobie
czegoś odmówić ale miec porządeczek :)
Ależ się rozpisałam.... ;D Pozdrowionka

widzisz karolla, ja to taki typ, że jak sobie sama nie poukładam, to tak jakby byl balagan. Więc chyba bym nie umiala.Ale sprzątanko dzisiaj odwaliłam i jutro tylko odkurzę i koniec :D
No i nawet małego wzięłam na rowerek (tylko on jeździł a ja spacerowałam - bo nie dałam rady wyciągnąc roweru z pakamery)

Ja też lubię mieć poukładane swoją ręką ale powiem szczerze praktyka czyni mistrza i jak przychodzę we wtorek po pracy do domku
i widzę rzeczy ułożone w kant przez Panią to buzia mi się uśmiecha!!!

Miłego weekendu dziewczynki może bedę mieć neta założonego jutro to sie odezwę jak nie to do poniedziałku
Pozdrowionka dla Was i waszych dzidzi!!!!!!!

Karolla co do tych rąk w górze to chyba twój gin ma racje ja za długo niemogę trzymać bo mi omdlewają i brzunio wtedy pobolewa - aż dziwne co?

Dziewczynki ja już ostatni raz przed urlopikiem, jutro wyjeżdzamy - takze dbajcie o siebie i berbecie i nie przemeczać się - do zobaczyska za 3 tygodni, ale będę miała zaległości ;) ;)

rybka - miłego odpoczynku. Juz myślałam, że ty się już gdzieś wylegujesz. Rób zdjecia i po powrocie pokaż jak urośliscie

reklama
hej tetka1, :laugh:wg moich obliczen rodzisz 1 dzien przede mna,tzn. masz termin na 1 lutego????fajnie,ciekawe jak wyjdzie ostatecznie z tymi terminami
kolezanka-kosmetyczka powiedziala mi,ze podczas 1 ciazy stosowala zwykla oliwke dla dzieci jeszcze na wilgotna skore i pozniej to splukala,a w czasie 2 ciazy stosowala balsam na rozstepy...po 1 ciazy nie miala ani 1 rozstepu a po drugiej miala... :(
wiec ja stosuje wieczorem oliwke a rano balsam,ot tak to sobie wymyslilam ;D

Do góry