reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Ja się już przymierzam od miesiąca w każdą niedzielę chce popływac ale zawsze coś chociaz teraz podczas urlopu plywałam trochę i nawet byłam na spływie kajakowym 3-dniowym wiec moja dzidzia ma wrazeń co nie miara :))

tweety czesc w mamuskach lutowych. Co do przyjemności sportowych to troszke nam zostaje. A co do rowerka - dlaczego nie (oczywiscie pod warunkiem że nie po wybojach)? Wiecie cos na ten temat? czy to tylko przypuszczenia? Dajcie zanć bo obiecałam pierworodnemu wycieczke po okolicznych uliczkach - powinnam odmówić?

Witaj karola7

Kiedy byłam w 6tc wybrałam się na wycieczke rowerową z mężusiem do pobliskiego parku ale cos nie najlepiej mi się jeździło
bolała mnie trochę miednica, moja gin powiedziała aby sobie odpuścić rowerek no chyba że stacjonarny dla kobiet w ciąży jestes
wtedy w pozycji siedząco-leżącej :laugh: wiec od tego czasu nie tykam mojego bicyckla!!!

karolla dzięki. Więc chyba bede musiała rozczarować moje maleństwo. Ale na szczęście pogoda terz i tak nie dopisuje, więc może zapomni i mam nie bedzie gołoslowna

Ale może Tobie bedzie się dobrze jeździło ja nic nie sugeruje chociaż mój brzusio robi się pełniejszy i chyba by mi troszkę teraz przeszkadzał (ale sobie wmawiam  ;D )  U nas w Gdańsku dzisiaj ślicznie słonko i cieplutko się zrobiło a tu do 18.00 w pracy trzeba być  :-[ ale jutro weekend!!!

Biedne wy dziewczyny pracujące jesteście. Ja juz miesiąc na urlopie i jeszcze prawie miesiąc mi został ;D Więc tylko sobie odpoczywam (czytaj właśnie robię dzikie porzadki w domku, wczoraj nawet mylismy okienka)

karola7 a mycie okien i sprzataanie to niby nie praca? :D Nie przeasadzaj z tymi porzadkami, tylko sobie odpoczywaj, urlop to urlop :laugh:. A ja juz tak marze o urlopie, jeszcze 2,5 tygodnia zostalo :(

właśnie to był żart, że odpoczywam, ale uwazam. Robie sobie przerwy - jak widac po mojaj obecności dzisiaj na forum. Ale mam dobrze bo dziadziuś zabral szkraba na hulajnogę, więc troszke spokoju no i mały sie przewietrzy

reklama
Karola7 tylko uważaj z tym myciem okien chyba ze ty tylko pokazywałaś mężusiowi gdzie jest pomazane a on robił całą robotę ;D bo ponoć w ciąży nie powinno sie unosic na długo rąk do góry np.wieszanie firanek bo to naciaga jakieś mięśnie w macicy to nie mój wymysł tak powiedziała mi moja gin

Do góry