reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Ja się już przymierzam od miesiąca w każdą niedzielę chce popływac ale zawsze coś chociaz teraz podczas urlopu plywałam trochę i nawet byłam na spływie kajakowym 3-dniowym wiec moja dzidzia ma wrazeń co nie miara :))

tweety czesc w mamuskach lutowych. Co do przyjemności sportowych to troszke nam zostaje. A co do rowerka - dlaczego nie (oczywiscie pod warunkiem że nie po wybojach)? Wiecie cos na ten temat? czy to tylko przypuszczenia? Dajcie zanć bo obiecałam pierworodnemu wycieczke po okolicznych uliczkach - powinnam odmówić?

Witaj karola7

Kiedy byłam w 6tc wybrałam się na wycieczke rowerową z mężusiem do pobliskiego parku ale cos nie najlepiej mi się jeździło
bolała mnie trochę miednica, moja gin powiedziała aby sobie odpuścić rowerek no chyba że stacjonarny dla kobiet w ciąży jestes
wtedy w pozycji siedząco-leżącej :laugh: wiec od tego czasu nie tykam mojego bicyckla!!!

karolla dzięki. Więc chyba bede musiała rozczarować moje maleństwo. Ale na szczęście pogoda terz i tak nie dopisuje, więc może zapomni i mam nie bedzie gołoslowna

Ale może Tobie bedzie się dobrze jeździło ja nic nie sugeruje chociaż mój brzusio robi się pełniejszy i chyba by mi troszkę teraz przeszkadzał (ale sobie wmawiam  ;D )  U nas w Gdańsku dzisiaj ślicznie słonko i cieplutko się zrobiło a tu do 18.00 w pracy trzeba być  :-[ ale jutro weekend!!!

Biedne wy dziewczyny pracujące jesteście. Ja juz miesiąc na urlopie i jeszcze prawie miesiąc mi został ;D Więc tylko sobie odpoczywam (czytaj właśnie robię dzikie porzadki w domku, wczoraj nawet mylismy okienka)

karola7 a mycie okien i sprzataanie to niby nie praca? :D Nie przeasadzaj z tymi porzadkami, tylko sobie odpoczywaj, urlop to urlop :laugh:. A ja juz tak marze o urlopie, jeszcze 2,5 tygodnia zostalo :(

właśnie to był żart, że odpoczywam, ale uwazam. Robie sobie przerwy - jak widac po mojaj obecności dzisiaj na forum. Ale mam dobrze bo dziadziuś zabral szkraba na hulajnogę, więc troszke spokoju no i mały sie przewietrzy

reklama
Karola7 tylko uważaj z tym myciem okien chyba ze ty tylko pokazywałaś mężusiowi gdzie jest pomazane a on robił całą robotę ;D bo ponoć w ciąży nie powinno sie unosic na długo rąk do góry np.wieszanie firanek bo to naciaga jakieś mięśnie w macicy to nie mój wymysł tak powiedziała mi moja gin

Do góry