reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
ło matko to żes stara d.... Asia 28 lat to wcale nie duzo poza tym wygladasz na wiele mlodsza....serio
tak samo Rybce i Klarze nigdy nie dala bym 30 chy..... nie wspomne juz o Karoli7 ktora wyglada na nastolatke :-)

a mi w dzien slubu kiry stuknie 27 taze jestem pomiedzy

a jutro jedziemy do polski takze moze byc , ze nie dam rady wpasc rano to zycze wszystkim milych tygodni a jak mi sie uda to bede was odwiedzac z polski , bo mama ma juz internet tylko czy bedzie czas a jak wrocimy to zamykajcie watki , bo ciotka blond zasypie was fotkami ze slubu i chrzcin
(jedziemy na trzy tygodnie )

wszystkie mlode jestesmy :-)
dziewczyny ja dzisiaj horror przezylam chociaz wczeraj byl gorrszy przydazylo nam sie to co Misi i Wiktorkowi :-( z tyum ze ja specjalnie malego polozylam daleko zeby mi nie spadl z wersalki , poszlam po pampersa i zong :-( nic sie nie stalo ale spadl...plakal strasznie uspokoil sie szybko jak go utulilam
dzisiaj na spacerze bawil sie troczkami od dresu swojego i zauwazylam juz jak w buzi gleboko ma plastik z troczka taki zatrzask(nie wiem kto cos takiego w rzeczach dla maluchow umieszcza) cale szczescie w pore zauwazylam i palcem wyjeclam ale krzyku narobilam na ulicy..... o matko...oczy wszedzie musimy mjiec kobity.....

mój się bęcnął w półkę od klawiatury głową, bo się wyrwał. Ale skubany był tak zajęty wa;leniem w klawiaturę, że nie zauważył :D
A Myfa, rację masz!! Nawet trudno przewidzieć czasem, że może się coś stać a jednak.Jankowi raz udało się zrobić 2 obroty za jednym zamachem i spadł z kanapy (co kiedyś już pisałam), swojego wyczynu nigdy nie powtórzył leżąc na dywanie czy w łóżeczku :p

no i dobrze,ze matka czujna Myfa
a ja mam straszny problem,od 1,5 tygodnia chodze do pracy,dwa razy dziennie dojezdzam do Malej i ja karmie ,natomiast trzeci raz sciagam pomkarm,a raczej sciagalam,przez pierwsze dni laktatorem,a teraz ani kropelka nie chce leciec???czemu pytam??? jak przystawie Marike to sie napije...jak scisskam piers to tez leciwiec o co chodzi???? podpowiedzcie mi prosze

reklama

no ja Kacha to Ci niestety nie pomogę, bo nie mam pojęcia :(

Ale miałaś Myfa przeżycia! Szczerze współczuję :(
A tak w ogóle to trzeba zwracac uwage na ubranka, zeby guzików nie miały, bo wiadomo nasze dzieciaczki teraz to wszystko do bużki :(

Do góry