reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

ewako a o co chodzi z kodami z pampersow?
Kachna tez widze maly klawiaturke lubi :-) jejku tez przezycia podbne mialas...ech ja juz teraz nie zostawiam go samego na chiwlke nawet no chyba ze w lozeczku swoim jest

reklama
kacha 107 u mnie bylo podbnie kiedys okazalo sie ze laktator zle przytykalam jesli piers mieksza trzeba go mocno przycinac....

Myfa, najważniejsze że nic się Hubercikowi nie stało. No teraz to musimy uważać na nasze maluchy, bo strasznie się przemieszczają. Ja Klarę wczoraj znalazłam pod grzejnikiem, ale nie spadła z niczego, mamy materac 180 cm pod grzejnikiem :)

no ja to przy maurisie wszystkie sznurki i takie tam rzeczy wyciagalam z dresow

i bylam taka matka , ze nawet maskotki mu psulam jak ja strasznie lubial to obrywalam im oczka jak byly z plastiku taka ze mnie matka niszczylam dziecka zabawki

Czesc dziewczynki troche mnie nie bylo :)
ale juz wrocilam

w srode ide z Klaudia do laryngologa bo sie strasznie krzsztusi i niewiem co jest
tak to niec jej niejest humor jej dopisuje ciwiczy przewracanie sie na brzuszek i calkiem niezle jej to wychodzi :D :D

reklama
Ponieważ wczoraj mieliśmy awarję linii telefonicznej nie mogłam złożyć życzeń urodzinowych na czas, dlatego dopiero dziś to robię spóźnione ale szczere
Karolla niech Ci się spełnią najskrytsze sny
a życie się składa z tylko szczęśliwych dni​

Do góry