Hej dziewczynki, to widzę że nie tylko ja mam nerwa. Ja z kolei nie radzę sobie ze starszym wszystko wymusza, drze się jak opętany i już szlag mnie trafia, bo nie wiem jak do niego dotrzeć na szczęście mała jest grzeczna i kochana. Jeśli chodzi o mamę, to byłam u niej na dwa dni w Łodzi. Mówiła,że strasznie się stęskniła i żebyśmy wpadli no i pojechaliśmy. Droga fatalna, a Klara nienawidzi jazdy samochodem, ale nic to. Przyjechaliśmy a babcia wybrała się na randkę i zostawiła mnie z dwójką ukochanych wnusiów małą wzięła na ręce ale jak zaczęła marudzić to hop z powrotem do mamusi i taki mam pożytek z babci. Taki miałam świetny wypad do mamusi
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Sie bym tez chetnie stuknela z Wami kufelkiem, ale przespalam impreze
Co do pifka nikita, to my tez dajemy cycuszka, ale karmi mozna, poema rowniez, ba , nawet wskazane, mleczko po tym lepsze!!! uwielbiam poema!!!!
Nikita badz dzielna, mame na dystans i juz...chociaz wiem, ze to sie tylko tak latwo mowi...
Karolla, starsznie sie ciesze z powodu Babci!!!! bedziesz maial super udana imprezke. Pogoda dopisze, goscie tez. Czekamy na foteczki!!!!
Co do spowiedzi, hmm, ja nie bylam od naszego slubu czyli od pazdziernika 2004, ale grzesznica!!! No ale oczywiscie teraz ide!!
Magduska, calusny ten Twoj synio
heheh, Olcia, udana masz mame. U mnie wrecz odwrotnie, starsznie mnie wkurza, bo jak tylko jest z nami to nie wypuszcza Marcela z rak. Niby chce pomoc...ale...zazdrosna o niego jestem? hmmm
Ja na razie sama jezdem w domu...z synkiem oczywiscie. Mezn pojechal na gielde samochodowa do Poznania. Mama juz dzwonila, zebym prezyjezdzala, ale jakos mi sie nie chce ruszac z domu. Zrobimy zaraz obiadek i pojdziemy na dworek. Pogoda piekna!!!
Milej niedzieli zyczymy!!
Co do pifka nikita, to my tez dajemy cycuszka, ale karmi mozna, poema rowniez, ba , nawet wskazane, mleczko po tym lepsze!!! uwielbiam poema!!!!
Nikita badz dzielna, mame na dystans i juz...chociaz wiem, ze to sie tylko tak latwo mowi...
Karolla, starsznie sie ciesze z powodu Babci!!!! bedziesz maial super udana imprezke. Pogoda dopisze, goscie tez. Czekamy na foteczki!!!!
Co do spowiedzi, hmm, ja nie bylam od naszego slubu czyli od pazdziernika 2004, ale grzesznica!!! No ale oczywiscie teraz ide!!
Magduska, calusny ten Twoj synio
heheh, Olcia, udana masz mame. U mnie wrecz odwrotnie, starsznie mnie wkurza, bo jak tylko jest z nami to nie wypuszcza Marcela z rak. Niby chce pomoc...ale...zazdrosna o niego jestem? hmmm
Ja na razie sama jezdem w domu...z synkiem oczywiscie. Mezn pojechal na gielde samochodowa do Poznania. Mama juz dzwonila, zebym prezyjezdzala, ale jakos mi sie nie chce ruszac z domu. Zrobimy zaraz obiadek i pojdziemy na dworek. Pogoda piekna!!!
Milej niedzieli zyczymy!!
My dzisiaj zaliczyliśmy 2,5 h mszę pozegnalną naszego proboszcza... tzn ucieklismy jeszcze przed koncem, bo młody juz marudził. Oczywiście staliśmy na dworze, pogoda piękna, słońce wali z nieba... i co widze?? Dzidzia w grubym bodziaku na długi rękaw na to śpioch i czapa na główce i zakryta po uszy czymś grubym. Buzia czerwona w jeszcze bardziej czerwone kropki... Bidula. Chyba musze oduczyc się zaglądania ludziom do wózków bo zwariuję.
A teraz tatuś gotuje obiadek... ehh juz zaczyna pachniec) Dzisiaj spagetti.
A teraz tatuś gotuje obiadek... ehh juz zaczyna pachniec) Dzisiaj spagetti.
hej mamuśki, czy któraś z was chce programik "szum oceanu"? mam takowy na kompie i mogę wysłać, więc kto chce niech podaje meila to zajmuje 2,7 MB więc myślę że się da wysłać. oto opis programu:
Szum fal morskich jest jednym z najbardziej uspokajających dźwięków przyrody.
Odtwarzacz szumu fal oceanu jest programem, który może pomóc Ci skutecznie odprężyć się i zrelaksować.
Inspiracją do stworzenia programu było elektroniczne urządzenie - generator szumu, który wykorzystywałem do tworzenia podkładu (tła dźwiękowego) sesji relaksacji prowadzonych w grupach pacjentów cierpiących m.in. z powodu lęków i/lub bezsenności.
Odtwarzacz szumu fal oceanu daje realistyczny efekt przyboju fal morskich w systemie stereo oraz - dodatkowo - pozwala na zaprogramowanie prostych sesji relaksacyjnych.
Jeżeli tego chcesz, możesz rozpowszechniać go dowolnie dalej np. możesz wysłać go e-mailem do swoich przyjaciół, lub możesz umieścić go na swojej stronie WWW jako plik do pobrania.
hehe mój Wiktor zasypia jak zaczarowany przy tym
Szum fal morskich jest jednym z najbardziej uspokajających dźwięków przyrody.
Odtwarzacz szumu fal oceanu jest programem, który może pomóc Ci skutecznie odprężyć się i zrelaksować.
Inspiracją do stworzenia programu było elektroniczne urządzenie - generator szumu, który wykorzystywałem do tworzenia podkładu (tła dźwiękowego) sesji relaksacji prowadzonych w grupach pacjentów cierpiących m.in. z powodu lęków i/lub bezsenności.
Odtwarzacz szumu fal oceanu daje realistyczny efekt przyboju fal morskich w systemie stereo oraz - dodatkowo - pozwala na zaprogramowanie prostych sesji relaksacyjnych.
Jeżeli tego chcesz, możesz rozpowszechniać go dowolnie dalej np. możesz wysłać go e-mailem do swoich przyjaciół, lub możesz umieścić go na swojej stronie WWW jako plik do pobrania.
hehe mój Wiktor zasypia jak zaczarowany przy tym
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Ja tez Misia poprosze
Co tu dzisiaj tak cicho?
Haloo, jest tam kto?
Co tu dzisiaj tak cicho?
Haloo, jest tam kto?