reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

mika ja mialam isc na wychowawczy ale aktualnie tez wykorzysruje wypoczynkowy a potem ide na L4 i od sierpnia bede bezrobotna bo do konca sierpnia mam umowe i wcale sie tym nie przejmuje bo chce z bablem zostac w domu a do zlobka to jej nie oddam
ale mam juz inna prace tylko troche od chowam babla ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
hehe, ja miałam iść do pracy w lipcu... ale ... zastanowiłam się i se pedziałam: "Miśka czy ty oszalałaś?"
kurde, latałam z brzuchem na zajęcia, 2 tyg po porodzie wróciłam na studia, latam, zaliczam, w międzyczasie mam tez swoich pacjentów, oprócz tego cały dom na głowie i jeszcze praca mgr na horyzoncie...
wakacje mi się należą!!! także do 18 września byczę się i zajmuje tylko Wiktorem a za miesiąc upragnione wakacje... :)

Misia ty i tak dzielna kobitka jesteś. A wakacje należą się jak sto dwa.
My jedziemy na przełomie lipca i sierpnia nad jeziorko Białe (niedaleko Włodawy)

U nas była taka ulewa że świata dzis nie było widać i jeszcze piorun walną w lampę na osiedlu, błyskało jak na dysce, domofony piszcza bo coś trzasło
a po obiadku pojechaliśmy nad morze do Brzeźna a tam drzewo na pół przewrócone - piorun walnął ale jakie cudne powietrze !

Ja dziś po 2 godz spacerku skapitulowałam mała też sie wymęczyła i w domku leżała goluśka przez 30 min i nawet nie siknęła a jak jej dobrze było !

karola7 pisze:
Misia ty i tak dzielna kobitka jesteś. A wakacje należą się jak sto dwa.
My jedziemy na przełomie lipca i sierpnia nad jeziorko Białe (niedaleko Włodawy)

dziękuję :-*

ufff u nas była straszna ulewa :) nagle się zerwała... trza bylo szybciutko pranie z ogrodu zbierać...

misia_q pisze:
hej mamuśki, czy któraś z was chce programik "szum oceanu"? mam takowy na kompie i mogę wysłać, więc kto chce niech podaje meila to zajmuje 2,7 MB więc myślę że się da wysłać. oto opis programu:

Szum fal morskich jest jednym z najbardziej uspokajających dźwięków przyrody.

Odtwarzacz szumu fal oceanu jest programem, który może pomóc Ci skutecznie odprężyć się i zrelaksować.

Inspiracją do stworzenia programu było elektroniczne urządzenie - generator szumu, który wykorzystywałem do tworzenia podkładu (tła dźwiękowego) sesji relaksacji prowadzonych w grupach pacjentów cierpiących m.in. z powodu lęków i/lub bezsenności.

Odtwarzacz szumu fal oceanu daje realistyczny efekt przyboju fal morskich w systemie stereo oraz - dodatkowo - pozwala na zaprogramowanie prostych sesji relaksacyjnych.

Jeżeli tego chcesz, możesz rozpowszechniać go dowolnie dalej np. możesz wysłać go e-mailem do swoich przyjaciół, lub możesz umieścić go na swojej stronie WWW jako plik do pobrania.

hehe mój Wiktor zasypia jak zaczarowany przy tym :D

misia ja to tez poprosze

reklama
Do góry