reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Buuu Magduska szkoda :-[ ale Madzia_S ty się chyba nie wycofujesz ?

ewako pisze:
A mi sie wydaje ze normalna czyli 36,6 st, a tempertatura do 38,5 to stan podgoraczkowy.
A Karolla jak Olcia płakała to temperatura jest wyzsza czy jak np spi. Trzeba troche odczekac i dopiero mierzyc
temp mierzyłam jak spała bo mam termometr w smoczku i ciumkała spokojnie smoka i spała !

reklama
A ja jestem tak zmęczona że szok i jeszcze sama muszę po tych lekarzach biegać :( Chętnie bym się zrelaksowała w kinie ale niestety, jeszcze kurcze coś mi sie stało z lewą ręką w nadgarstku i ciężko mi cokolwiek tą ręką podnieść nie mówiąc już o podnoszeniu prawie 6kg Misia...

a mi lekarz pwoiedzial ze temperatura u malucha  wew czyli w pupce   normalna do 37,9 kresek a od 38 juz goraczka....dzieccko jak sie przegrzeje ma wyzsza temperaturke i takie tam....moj mial  raz 37,6 a tak to ma  okolo 37  ....
a jak katarek wyglada kurcze moj szczepiony ma byc zastanwiam sie czy ta wodnista wydzielinka to katar?

U Marysi samo z noska nie wypływa, ale cały czas jej coś tam świszczy i gruszką jej Arek zawsze troszkę wyciągnie-różne takie glutki, czasami zielone. Ale często kicha i czasem przy tym kichaniu jej też coś wyleci. A kaloryfery ciągle grzeją i nie mogę sprawdzić czy to od suchego powietrza czy przeziębienia.

i u nas są glutki. Codziennie rano wysysamy aspiratorem. czasam sie zastanawiam gdzie to sie wszystko miesci bo tyle tego jest.
I wieczorem odpalam wieczorem nawilżacz, ale co z tego jak u nas ok 23 stopni w domu i kaloryfery wyłączone od jesieni :p

Dziecko mi się w nocy i przez cały dzień wyspało przez te kolki i teraz ją pół nocy będziemy nosić na rękach. A oczy ma jak latarnie morskie i ani myśli lulać ;D. Jest za to szansa, ze w kinie będzie już zmęczona ::).

reklama
Do góry