reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Rybka pisze:
Antares ja na razie odpadam - jak zmęczymy te pierniczone kolki to jak najbardziej ale na razie muszę cycek mieć w gotowości czyt. przytulenie do cycusia bo jak ma kolkę to go wyplówa :mad: no i nie mogę męża tak zostawić bo się stary pochlasta z rozpaczy przy kolce :D

Ale Dzidziusia zabieramy ze sobą :) o to chodzi w Multi BABY kino :) http://multikino.pl/9441,13,1318558,innywymiarkina.html

reklama
Ha. U nas w Mulitkinie też jest opcja "mama z bobasem oglądają film". Jakoś nie moge sobie tego wyobrazić. Taki seans kojarzy mi się z nieustającym rykiem, ale juz nie jednego, tylko kilkudziesięciu dzidziulów :laugh:

eeeeeee tam Madzia :) Ty od razu takie wizje... poza tym sala kinowa to nie pokój w mieszkaniu, gdzie płacz od razu zagłusza odbiór ;D ja jestem dobrej mysli - poza tym - tak czy owak warto spróbować :) No i poznam Ewe :)

Magduska pisze:
Dzięki dzięki :)
KAROLLA NIE WYBIERASZ SIĘ MOŻE DO KLIFU?? BO ZA 2 godziny my jedziemy :) możebyśmy się spotkali??
my Madzia byliśmy tydz temu w klifie po 2 godz buszowania mała nam sie rozryczała i siedziałam z nią przy cycu w kafejce ;D
dziś jedziemy do taty do pracy zobaczyć nowe biura ...
a tak swoją drogą Magduska super wygladasz rewelacyjna fryzurka bomba!!!! ::)

Właśnie właśnie, ja też się zastanawiałam nad tym kinem. Niby wiem, że mój by nie płakał mając możliwość żarcia ile wlezie, ale czy inne dzieciaczki też??
Jak rozkminie dojazd to też dam znać, samochodem nie dysponuję, więc muszę jakiś bus namierzyć.

Karolla pisze:
Magduska i Madzia_S to my też moze sie w Gdańsku na Multikino też umówimy z bejbikami ;) co??
Ja jestem za!!. My już po zakupkach :) Kupiłam sobie jeansy!! JEAH!!!Jeszcze troszkę brzuszka mam ale w końcu normalny ciuch!!

reklama
Do góry