reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Czesc dziewczyny ogronmne gratulacje dla wszystkich rozdwojonych
ja niestety jeszcze 2 w 1
od wtorku do dzisiaj bylam w szpitalu
miałam oksytocyne podawana w pompie
ale nic to nie pomogło
wiec dokladne badanie wód płodowych jest ich jeszcze duzo i sa czyste
no i odesłano mnie do domu
mam juz dosc tego czekania,ale ordynator uparł sie ze trzeba czekac na naturalny poród
i nie chciał zgodzic sie na indukcje.przepłakałam całe przedpołudnie
ale nie mam wyjscia,czekamdo 42 tyg

reklama
dziewczyny wiecznie w ciazy nie bedziecie!!!przyjdzie i na was pora,wiem jak dluza sie te ostatnie dni,bo ja tez po terminie urodzilam 5 dni,no ale w koncu dzidzia wyszla

Kurczę, zapomniałam wam coś napisać, jakie nas szczęście w rodzinie kopnęło. Otóż żona mojego kuzyna, marcówka (termin na 3 marca) zaczęła rodzić dzień po mnie i urodziła 10 lutego sliczna dziewczynkę, Zuzannę. W Gdyni. Myslałam, ze sobie ze mnie żartują. A moja babcia została prababcią dwa razy w ciągu 26 godzin :laugh: :laugh: :D :) :) :)

Aneta998 nie jesteś sama!!Zobacz ile jeszcze nas tutaj jest - 2 w 1. No cóż musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać. W końcu i my się doczekamy naszych szkrabów!! :laugh: :-*

GŁOWA DO GÓRRRRRRRRYYYY!!!!! ;D
Rybko tak przy okazji czy mogę prosić cię o wpis na Listę Lutóweczek - 24.02.2006 dziewczynka.
Buźka :-*

reklama
Do góry