reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

czesc kochane mamusie my juz w domku ale z mala emilka

kira mam nadzieje,ze sie nie gniewasz , ze nasza tez emilka ale spontaniczniez amelki na emilke tutaj jest emilie

mala wazy 3940 mierzy 54 cm obwod glowki 35 cm jest sliczna i spokojna urodzila sie wczoraj o 15:06 , a ze ja nie peklam i mnie nie cieli to moglysmy juz dzisiaj wyjsc do domku .normalnie lezy sie 3 dni, a ja rodzlam ambulatoryjnie i moglam juz na drugi dzien wyjsc do domku i o to jestesmy

reklama
BLOND WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I MALUTKIEJ. Kawał kobitki. Już wiadomo skąd ten big brzuchalek :) :) :)Widzę, że szybko wracasz do formy, to dobrze. Pierwsze całuski od lutowej cioci :-* :-* :-*:).

Blond, gratulowalam juz w innym watku...
A co do imienia, to dlaczego mialabym sie gniewac????? To milo wiedziec, ze jeszcze komus innemu dane imie sie podoba i chce, aby jego dzidzia nosila takie samo do konca zycia :-)
Dla mnie to raczej pozytywna wiadomosc. Co jakby potwierdzenie slusznosci wyboru ;-)

Znowu nie spałam. Niunia coraz bardziej żarłoczna :). Jak ją nakarmię, przewinę i jeszcze troszkę dokarmię, zasypia, chwilkę ją bujam, starając sie nie przewrócić, bo nie śpię ósmą noc, delikatnie kładę do łóżeczka, a ona otwiera jedno oko, marszczy brew zwija ust korale w trąbkę i jedziemy z cycem od nowa :) :) :)

Kocham ją strasznie... :)

reklama
Do góry