reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Magduska.... ja go chce troche "przydusic".... Moze jakis masaz szyjki mi strzeli??
Zobacze.
Wczoraj mialam pierwszy wieczor od dosyc dawna bez jakihckolwiek objawow. Kompletna cisza. A bylo juz na dobrej drodze. Codziennie wieczirkiem, z dnia na dzien mocniej. A tu wczoraj totalna lipa. Poplakalam sobie zdrowo.

W nocy tez raczej cisza. Tylko mala tak mocno glowke wstawiala na dol, ze mialam wrazenie, ze mi spojenie lonowe trzeszczy... Do teraz jeszcze mnie boli.

Za to teraz (jak chlopa w domu nie ma i jest daleko), cos mnie pobolewa. Jak na megaokres. Ale takim ciaglym , tepym bolem.....

I pytanie do nierozdwojonych jeszcze mam... Czy Was tez tak bola kopniaki?? Mam takie dwa miejsca, w ktore jak dostane strzala od corci, to oczy mi z orbit wychodza. Mam wrazenie, ze mam tam ogromne siniaki ;-(

reklama
No a ja właśnie wczoraj miałam akcję. Skurcze co 5 minut. Zadzwoniłam do położnej i pytałam czy dziecko się rusza w skurczach bo nie miałam pojęcia a mała nadaktywna. No i położna powiedziała, że ruchy powinny być jak już słabe. No i poradziła jeszcze przed wyjazdem do szpitala ciepłą kąpiel... Tak też zroibłam i przeszło w cholerę!!
:(

WIELKIE GRATULACJE Antares, no i Blond- bo to chyba już to ;D

Dziusia trzymam kciuki, aby za długo Cię nie trzymali w niepewności tylko od razu po przyjęciu do szpitala, do dzieła :o

Magduska, Kira już niedlugo będziecie tulily te swoje bobasy. Wlaśnie klikam lzy mi ciekną od niewyspania oczy jakby mialy piach, ale matka to jest taki wynalazek nie do zdarcia. Choć dziecko pięknie śpi to stoję nad lóżeczkiem i patrzę nasuchuję muszę się nacieszyć tak jak mówią  nasze koleżanki te nasze skarby tak szybko rosną każda chwila jest jedyna  :) :) :)
Gratulacje dla nowej mamuśki i jej córci Antosi
Blond i Dziusia do zobaczenia i czekamy na fotki szczęśliwych mamusiek

GRATULACJE DLA ANTARES! BLOND TRZYMAM KCIUKI!JESTEŚMY Z TOBĄ!
A moja mała żwawa jak cholerka :) pokazuje mi te swoje cudne nóżęta,a ja wolałabym je oglądać już na zewnątrz, a nie przez powłoki brzuszne HiHiHi ;)
Faktycznie coraz mniej nas 2 w 1... Ja to chyba ostatnia się wykruszę ;)Pozdrawiam!!!!!!!!!!!

;D Kolejne gratulacje dla nowych mamus!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

a ja to chyba na szarym końcu sie rozdwoje!!!! :( skurcze jak mam to raz na ruski rok i na dodatek slabe... a przeciez zostaly 4 dni... :(

chyba zostane marcowa mamą... ::)

Gosia... juz pisalam w innym watku, ze musimy sie powspierac teraz. I nie przejmuj sie. Ja chyba bede ostatnia ;-)

:) no to ja ide poszalec troche z odkurzaczem i ze szmatka!
mama kaze mi sie duzo ruszac, wiec polatam po mieszkaniu chociaz to ruszanie to nie idzie mi najlepiej,
zaraz boli mnie kregoslup,
i jeszcze czuje takie straszne klucie na spojenie lonowe!
masakra! boli jak wstaje i robie pierwsze kroki!

reklama
Do góry