reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Antares trzymaj sie cieplutko.

Madzia - chińszczyzna? Jak dobrze doprawiona to podobno może przyspieszyć "pewne rzeczy". No, ale jak już mąz bedzie to nie ma strachu ;)

reklama
Madzia, powodzenia...

A ja pol dnia przed telewizorem.
Normalnie w szoku jeszcze jestem ;-(

Jakies 3 godziny temu jedynym dzwiekiem , jaki slyszalam, bylo wycie karetek ;-( (akurat przewozili rannych do szpitala w Sosnowcu)...

Wiecie, jak cos sie dzieje, w miejscu ktore dobrze znamy, w ktorym spedzilismy setki godzin (kiedys pracowalam przez jakies 3 lata na kazdych targach jakos hostessa.... najczesciej w tamtej hali), to to wszystko bardziej w nas uderza. Z wrazenia dostalam skurczy i w ogole....

Jak widac, nadal spac nie moge....

blond włącz tv napewno u was też mówią. Zwalił się dach w budynku Targów w Chorzowie. Zginęło co najmniej 66 osób i 140 rannych :( Okropna tragedia.... Mam nadzieję, że nikogo z was nie dotknęła...

Blond!! Halo tu Ziemia!! Włącz tvn24 tam cały czas o tym trąbią. Normalnie brak mi słów.
Kira nawet nie mogę sobę wyobazic co czujesz...

reklama
Ja juz nawet nie chce o tym słuchać bo mnie dół łapie! Jutro jade do szpitala i już mam dosć stresów jak na ten weekend :(

Do góry