reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla Ty bidulko,to az takie straszne jest?????ja jeszcze zgagi nie mialam,oby jak najdluzej...ale wazne ,ze sie nie umiera od tego,wiec glowa do gory

Miło cię powitać DYNIA - bardzo dobrze cię rozumiem bo też jestem początkująca i to bardzo a z suwaczkami napewno sobie poradzisz. Dlaczego tak późno się zdecydowałaś wejść na forum i skąd pochodzisz?
Powodzenia w poznawaniu forum i lutowiczek ja też ciągle się jeszcze uczę

Z dostępu do internetu korzystam w pracy (sklep z glazurą i terakotą) więc tylko jeśli nie dopiszą klienci mogę pisać i jeszcze mój kierownik-mąż (w pracy jego zdanie jest ważniejsze i niepodważalne) musi wyrazic zgodę (uważa, że komputer mi szkodzi).
Straszliwie ciężko było mi się zarejestrować. Kilka tygodni próbowałam i wciąż nie otrzymywałam odpowiedzi, aż wczoraj się poskarżyłam do redakcji. Dziś rano niespodzianka bo wszystko działa jak trzeba i pani Joanna odpisała na skargę i kod dostałam. I w końcu mogę być aktywna. Bo szczerze mówiąc do tej pory czułam się jak podglądacz.

Witamy kolejną lutówkę !! U nas jest mega fajnie prawda dziewczynki? ;D

Dziewczynki odebrałam wczoraj wynik glukozy ;D ;D i mam 90 czyli niewysoko obok miałam normy zapisane że są 50-100 ale nie dotyczą ciężarnych
u nas do 140 jest norma wiec sie cieszę ze moje zamiłowanie do słodkści które się ostatnio pojawiło nie jest tak groźne !!!

reklama
Super Karolla - a tak się martwiłaś, no ale to całkiem normalne bo ja też sie tym przejmowałam. najważniejsze, że wszystko ok ;D

Do góry