reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

No to dziwne mi powiedzieli bym była po śniadanku małym to tak mdlić nie bedzie a i moja gin jak dawała skierowanie
to też mówiła żebym była po śniadanku!! Myślałam tylko ze krew biorą dwa razy przed i po glukozie ale mi wzieli tylko godzinę po !
Co laboratorium to inaczej ech...

reklama
Mika_27 pisze:
Antares, ja tez poczulam sie dziwnie wiedzac, ze jakas dziewczyna wejdzie na moje miejsce, bedzie tansza i w ogole. Tak sie troche boje, ze potem nie bede miala gdzie wrocic. Ale najbardziej wkurza mnie, ze ktos moze okazac sie lepszy pod wieloma wzgledami,a ja czuje sie przez to taka nieprzydatna.
Z drugiej strony mam ich gdzies i pocieszam sie ze to nie jest najlepsza praca, a mnie stac na wiecej.

no właśnie - ja wiem, że teraz Bejbisie są dla nas najważniejsze, powinnyśmy to olac i iśc na L4, zajać sie Bejbisiem i tak naparwdę zostać z nim na następne 3 lata. Mój Mąż ma wolny zawód, nie jest źle tylko, ze raz jest a potem moze sie zdarzyć,z ę nie bedize. A rachunki są co miesiac przecież. Boje sie najbardziej o to.Mamy mieszkanie na kredyt, no i wydatki bieżace - jak wszyscy. Ja mam nadzieje,z ę moje kwalifikacje tez otwierają mi drogę do znalezienia lepszej pracy ale wizja ewentualnego SZUKANIA pracy mnie przeraża........bo nie wiadomo ile to czasu zajmie a oszzędnosci raczej sie nie rozmnażają..... ufff... ale mnie nastrój dopadł.. brrr

Dziewczynki ratujcie!! Cos mi dzisiaj dolega i nie wiem co mam cholerny ból żołądka, może to nawet nie jest ból ale takie pieczenie w mostku
powtarza sie to co 10 min przychodzi ból i mija po 2 minutach zaczęło sie jakąś godzine temu i tak sobie trwa .... Co to może być jadłam to co mąż i na pewno się niczym nie strułam boję sie że to może byc zgaga ale w gardle nic nie boli tylko ten żołądek !! :( :mad:

to napewno zgazga! :) ale nie martw sie to nic groźnego! :)
jak ci będzie bardzo dokuczac to mozesz wziac Manti albo Reeni... :)
albo jaki pisaly dziewczynki w watku "zachcianki Zywieniowe" kminek ale nie wiem co dokladnie trzeba z nim zrobic ;)
trzymaj sie i pociesz ze mi czesto dokucza wstretna zgaga! ;)

zgaga na 100% Mi pomogła mięta - herbatka znaczy.

Karolla jak Ci to pomoże to mnie atakuje to paskudztwo od kilku dni.Brrrrrrrrrrrrrrrr Łącze sie z Tobą w cierpieniu:)

Na zgagę Reni pomaga. Ja też mam czasem taką, że wytrzymać nie mogę tak piecze. Weź sobie Reni albo miętkę wypij (ale na taką mocną zgagę to mi herbatka nie pomagała niestety) i będzie dobrze:)

Dzięki dziewczynki a już sie tak cieszyłam że zgagi mieć nie bede bleeeeeee...
Teraz mam moment spokoju i nic mi nie dokucza jejku jaka ulga!!!! Mam nadzieje że to nie wróci już !

reklama
Do góry