reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Cześć Ada!!! Ojojoj grono lutowych mam się szybciutko powiększa, to miłe.... Apropo znaków zodiaku - ja też jestem bliźniaczek, z 16 czerwca.

reklama
Ja bliźniak, mąż strzelec, a dzidzia będzie wodnik - chyba niezłe trio.
bliźniaki są fajne ale czasami mam problem z niezdecydowaniem, aż sama nie mogę sobie dać z tym rady - takie rozdwojenie jaźni chyba :)

haha, ja do bliźniaków mam sentyment bo moja ukochana siostra to bliźniak i mój ukochany mąż to bliźniak :) jeśli dzidzia się urodzi w terminie to będzie dwóch wodników (ja i dzidzia) na jednego tatę bliźniaka (którego liczę podwójnie) więc chyba będzie równowaga co? ;)

są tu jeszcze jakieś wodniki? hmmmm?

Oj Agulka to my wiecej wspólnego mamy - mój mąż też strzelec. To chyba przeznaczenie w tych znakach co? ;) No a synio jest bliźniak, a dzidzia wodniczek pewnie.
A co do rozdwojenia - to się zgadzam

Karolka7 ponoć strzelce i bliźniaki to niezle połączenie, tak piszą w horposkopach; jak narazie się z nimi zgadzam...

dziewczyny dzisiaj bylam u gina,wszystko ok,ale byla dziewczyna przede mna,ktora lekarz szybko zawiozl do szpitala,byla w 25 tygodniu,przyjechala autobusem na wizyte,czula sie ok ,pracowala,...no i miala rozwarcie na 2 palce....szok

reklama
Do góry