reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Właśnie niewiem czemu taka opiniia panuje, że ludzie z pod tego znaku są źli - ja czytałam wiele charaterystyk tego znaku i jest tam bardzo dużo dobrego napisane ;D

reklama
Wiesz co Rybka - ja uważam, ze Skorpiony jak kochają to z całej epy i od drugiej strony: jezlei ktoś sparwi im przykrość to nigdy tego nie zapomną. Mozę dlatego panuje powszechna opinia o tym, że skorpiony sa mściwe, generalnie złe i niedobre. Ja uważam,że Skorpiony sa bardzo wyrazistymi znakami, faktycznie moze to,że nie ma koloró posrednich pomiedzy białym i czarnym trochę utrudnia zycie ale za to - jacy z nas wspamiali Przyjaciele,prawda Rybka?

Antares77 i tu się zgodzę z tobą w 100% bo jeśli ktoś jest w stosunku do ciebie w porządku pod każdym względem to będzie miał w nas suuper przyjaciela do grobowej deski ale niech tylko poda nam najmniejszy powód do utraty zaufania to ma przerąbane ;D

I to samo jest w miłości - jak kocha to na zabój ale jak go zranisz to marny twój los i to nie dziś nie jutro, ale gdy uśpisz swoją czujność to wtedy skorpion sobie przypomni o krzywdzie mu wyrządzonej ;D No niestety ale takie właśnie są skorpion przynajmniej ja się pod tym podpisuje :laugh:
i jeśłi zostaną zranione to nigdy ale nigdy nie będzie tak jak wcześniej choćbyśmy tego chciały to sie nie da :D

U mnie jest różnie - kwadratowo i podłużnie. A wiecie, że ja nawet własnego znaku nie pamiętam? I daty urodzin też.. jakoś mi się zamazło w pamięci (wczesna skleroza. zebym tylko nie zapomniała, że w ciąży jestem) w każdym bądź razie to chyba 3 marca, bo pamiętam, że chciałam żeby Asia się na moje urodzinki narodziła.

Misqu ja tez urodzilam sie 3 marca i jestem rybą powiem nie skromnie ze to spokojne i szczere osoby....noi uczciwe...czasem naiwne dlatego czesto sa wykorzystywane :-( przez zlych ludzi ;-)
buziaki

Myfa oj to się zgadza w 100% że rybki to spokojne i uczciwe osóbki, szczególnie te z 3 marca :) ale też słyszałam że rybki mają zwiększoną intuicję i dzięki temu mogą wyczuwać na odległość tych złych ludzi i ich unikać :)
Mój brat ma 17 lat i jest rybką i z nim trzeba umieć rozmawiać bo można czasem nie osiągnąć tego co się chciało a tylko zranić taką osobę :) no cóż taki wrażliwy braciszek :)

a tak w ogóle to znaki: ryby, rak i skorpion tworzą trygon wody i podobno między sobą dogadują się doskonale "intuicyjnie" :)

Aneta Ty to chyba jesteś baran co?

mój mąż jest koziorożec i świetnie się ze sobą dogadujemy :) A mnie jest bardzo łatwo zranić. Ktoś na mnie krzywo spojrzy, źle powie w towarzystwie. Bardzo dbam o moją reputację spokojnej, dobrej osoby i boję się jej utracić.

P.S jestem z trzeciego marca ;D

reklama
Do góry