reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Właśnie niewiem czemu taka opiniia panuje, że ludzie z pod tego znaku są źli - ja czytałam wiele charaterystyk tego znaku i jest tam bardzo dużo dobrego napisane ;D

reklama
Wiesz co Rybka - ja uważam, ze Skorpiony jak kochają to z całej epy i od drugiej strony: jezlei ktoś sparwi im przykrość to nigdy tego nie zapomną. Mozę dlatego panuje powszechna opinia o tym, że skorpiony sa mściwe, generalnie złe i niedobre. Ja uważam,że Skorpiony sa bardzo wyrazistymi znakami, faktycznie moze to,że nie ma koloró posrednich pomiedzy białym i czarnym trochę utrudnia zycie ale za to - jacy z nas wspamiali Przyjaciele,prawda Rybka?

Antares77 i tu się zgodzę z tobą w 100% bo jeśli ktoś jest w stosunku do ciebie w porządku pod każdym względem to będzie miał w nas suuper przyjaciela do grobowej deski ale niech tylko poda nam najmniejszy powód do utraty zaufania to ma przerąbane ;D

I to samo jest w miłości - jak kocha to na zabój ale jak go zranisz to marny twój los i to nie dziś nie jutro, ale gdy uśpisz swoją czujność to wtedy skorpion sobie przypomni o krzywdzie mu wyrządzonej ;D No niestety ale takie właśnie są skorpion przynajmniej ja się pod tym podpisuje :laugh:
i jeśłi zostaną zranione to nigdy ale nigdy nie będzie tak jak wcześniej choćbyśmy tego chciały to sie nie da :D

U mnie jest różnie - kwadratowo i podłużnie. A wiecie, że ja nawet własnego znaku nie pamiętam? I daty urodzin też.. jakoś mi się zamazło w pamięci (wczesna skleroza. zebym tylko nie zapomniała, że w ciąży jestem) w każdym bądź razie to chyba 3 marca, bo pamiętam, że chciałam żeby Asia się na moje urodzinki narodziła.

Misqu ja tez urodzilam sie 3 marca i jestem rybą powiem nie skromnie ze to spokojne i szczere osoby....noi uczciwe...czasem naiwne dlatego czesto sa wykorzystywane :-( przez zlych ludzi ;-)
buziaki

Myfa oj to się zgadza w 100% że rybki to spokojne i uczciwe osóbki, szczególnie te z 3 marca :) ale też słyszałam że rybki mają zwiększoną intuicję i dzięki temu mogą wyczuwać na odległość tych złych ludzi i ich unikać :)
Mój brat ma 17 lat i jest rybką i z nim trzeba umieć rozmawiać bo można czasem nie osiągnąć tego co się chciało a tylko zranić taką osobę :) no cóż taki wrażliwy braciszek :)

a tak w ogóle to znaki: ryby, rak i skorpion tworzą trygon wody i podobno między sobą dogadują się doskonale "intuicyjnie" :)

Aneta Ty to chyba jesteś baran co?

mój mąż jest koziorożec i świetnie się ze sobą dogadujemy :) A mnie jest bardzo łatwo zranić. Ktoś na mnie krzywo spojrzy, źle powie w towarzystwie. Bardzo dbam o moją reputację spokojnej, dobrej osoby i boję się jej utracić.

P.S jestem z trzeciego marca ;D

reklama
Do góry