reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Ja używam Mustelli i jest rewelacyjna - nie tylko do brzuszka ale i do piersi, naprawdę fantastik, żadnych rozstępów jak na razie ale kto tam wie. Ale wchłania się naprawdę świetnie, szybko i w ogóle jest fajna.

Ja też ważę 50 kg, ale teraz przychodzi zima, to zacznę tłuszsczyk zimowy gromadzić i zapasy pod skórą ;D

reklama
Izabella - ja również trzymam mocno kciuki za Juleczkę i modlę się całym sercem, żeby wszystko było dobrze :-* :-*

Przekażę pozdrowienia od cioci Rybki, pewnie się ucieszy, bo już w domu - następna chemia 14 września, potem 30 i znowu 14i 31. Jakoś to znosi.

A zdjęcia porobiłam, tylko gniazda USB znaleźc nie mogę :D

No a ja zakupilam duuuużo tańszy specyfik bo za 25 zł - gerbera krem na rozstępy (z kangurkiem) i tez rewelacja. Więc zostanę przy wersji tańszej. A piersi swędzą oj tak i brzunio tez czasami. Ale kremiki górą :)

Acha Basiu w zachciankach napisze Ci przepis na pycha fasolkę. Ma jeszcze jedna zaletę - szybkośc robienia.

Pewnie przygotowania pełną parą. My ślub pewnie będziemy wkrótce brać.. bo mamy cywilny, a co z kościelnym na razie nie wiemy, może w Polsce u rodziców?

A Basia ma już brzuszek? Bo to takie romantyczne kiedy sukienka jest lekko wybrzuszona...:)

ma, ma brzuszek. jestem  tylko zaskoczony waga tych pan co tu pisza. kurcze 50kg? basia juz ma 61.5 i nie jest wcale gruba. ;). my teraz to bedziemy cywilny brac a koscielny za rok w sierpniu. nie chcialem zalatwiac wszystkiego na sile i w pospiechu. wole by wszystko mialo rece i nogi. :))))

to czy jest się grubym czy chudym to pojęcie zależne od wzrostu, ja mam 1,61 m i ważę 50 kg, martwi mnie to, bo przed ciążą ważyłam 47-48 kg, więc troszkę za mało przytyłam jak na końcówkę 4 miesiąca.
Jem dużo, mam spory apetyt i coś słabo tyję...

reklama
Do góry