reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Ja używam Mustelli i jest rewelacyjna - nie tylko do brzuszka ale i do piersi, naprawdę fantastik, żadnych rozstępów jak na razie ale kto tam wie. Ale wchłania się naprawdę świetnie, szybko i w ogóle jest fajna.

Ja też ważę 50 kg, ale teraz przychodzi zima, to zacznę tłuszsczyk zimowy gromadzić i zapasy pod skórą ;D

reklama
Izabella - ja również trzymam mocno kciuki za Juleczkę i modlę się całym sercem, żeby wszystko było dobrze :-* :-*

Przekażę pozdrowienia od cioci Rybki, pewnie się ucieszy, bo już w domu - następna chemia 14 września, potem 30 i znowu 14i 31. Jakoś to znosi.

A zdjęcia porobiłam, tylko gniazda USB znaleźc nie mogę :D

No a ja zakupilam duuuużo tańszy specyfik bo za 25 zł - gerbera krem na rozstępy (z kangurkiem) i tez rewelacja. Więc zostanę przy wersji tańszej. A piersi swędzą oj tak i brzunio tez czasami. Ale kremiki górą :)

Acha Basiu w zachciankach napisze Ci przepis na pycha fasolkę. Ma jeszcze jedna zaletę - szybkośc robienia.

Pewnie przygotowania pełną parą. My ślub pewnie będziemy wkrótce brać.. bo mamy cywilny, a co z kościelnym na razie nie wiemy, może w Polsce u rodziców?

A Basia ma już brzuszek? Bo to takie romantyczne kiedy sukienka jest lekko wybrzuszona...:)

ma, ma brzuszek. jestem  tylko zaskoczony waga tych pan co tu pisza. kurcze 50kg? basia juz ma 61.5 i nie jest wcale gruba. ;). my teraz to bedziemy cywilny brac a koscielny za rok w sierpniu. nie chcialem zalatwiac wszystkiego na sile i w pospiechu. wole by wszystko mialo rece i nogi. :))))

to czy jest się grubym czy chudym to pojęcie zależne od wzrostu, ja mam 1,61 m i ważę 50 kg, martwi mnie to, bo przed ciążą ważyłam 47-48 kg, więc troszkę za mało przytyłam jak na końcówkę 4 miesiąca.
Jem dużo, mam spory apetyt i coś słabo tyję...

reklama
Do góry