reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Eryczku sto lat! sto lat!
Piękny prezencik, piękny sobie sprawiłeś.
Aga to samą buzię dawaj, taki portrecik, bez ujawniania szczegółów figury, choć nie chce mi się wierzyć, że jest ktoś kto więcej ode mnie waży. Mam całe 70 kilo żywej wagi i się mocno z tym nie kryję. Nie wstydź się dziewczyno, to nie są wybory miss, tu same młode mamy się pojawiają, nie masz kogo się wstydzić, wszystkim nam się przecież podrosło w ostatnim czasie.
Ach chłopaki nie mogę wyjść z podziwu takie z Was eleganty :-)
Misiu chowaj przed Igunią tego delfinka, ona uwielbia pluszaki a już szaleje na punkcie stworzeń wodnych.
Zuzieńka się postarała o piękny prezencik dla mamy, Casia jak się z nim czujesz?

reklama
Aga fajna babeczka z Ciebie i pewnie jak ci po ciąży z 5 kilo zostało to bez przesady, ale musisz dalej się super prezentować

Casia 5 kilo to bym i chciala:tak: ;-) a mnie niestety 10 zostalo, wprawdzie nie tak bardzo rzuca sie w oczy, bo przy 1,80cm jeszcze ujdzie, ale ja sie czuje niekomfortowo i od przyszlego roku walcze z sadlem:tak: :tak: :-)

Witam po Sylwestrze. Jeszcze nie doszlam do siebie,a le sie bardzo staram:tak: ;-) . Maly sobie ucina drzemke, a ja zamierzam sie dzisiaj byczyc:tak:

Aga Ty grubasie!!! Faktycznie słonisko z Ciebie ogromne!!!! Masz rację lepiej nie pokazuj się światu!!! A fe! Jaki wstyd tak wyglądać!!!;-):-D:laugh2::-D:-)
Nie wiem kto Ci naopowiadał, że źle wyglądasz? Nie wiem też dlaczego nikt Ci nie mówi, że piękną babeczką jesteś i ślicznie się uśmiechasz? Pokazuj się częściej, to częściej będziesz słyszała coś miłego, podbudujesz się i uwierzysz w siebie i polubisz czy też zaakceptujesz swoje ciało.
Przy takim wzroście 10 kilogramów jest prawie niezauważalne.
Ja mam 175 i kiedyś przytyłam właśnie 10 kilo (z czego bardzo się cieszyłam) wiele osób patrzyło na mnie mówiąc, oj coś schudłaś chyba ostatnio :laugh2: Ostatnimi czasy znów mi się przytyło i ważę 5 kilko więcej niż przed ciążą ale co tam, ja się pocieszam, że jak tyję to cycki mi rosną i tylko na dobre mi to wychodzi :-D:laugh2::-D

Dynia kochana kobitko, Ty to umiesz podbudowac innych:tak: :-) Dzieki za mile slowa, a diete wlasnie zaczelam kurde stosowac:tak: :-D :-D :-D :-D
Jedynie, co mnie przytlacza to ten nadmiar kilosow, a reszte akceptuje, taka jaka jest:)))

reklama
Nooooooooo Aga, rzeczywiscie, wilekie babsko z Ciebie!! Kobito!!!! Bo lanie dostaniesz. Super laska, usmiechnieta, czego Ty od siebie chcesz!!!!!
I chyba ERyk jest do Ciebie bardzo podobny co?

Do góry