reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Casia dzidzia super wyglada,a i mama tez niczego sobie:tak: :-)
Ja tez sie tak objadlam, ze nie wchodze na wage, nie chce dostac deprechy:szok: dlatego od nowego roku odchudzanko i to ostre.
U nas Swieta tez milo spedzone, Eryk cieszyl sie z prezencikow i nawet nie zabardzo mietolil choinke:tak: ;-) :-D
A tak Eryk bawil sie bombka (na szczescie ze styropianu:laugh2: ) i swoimi prezentami

reklama
Jaka śliczna Mikołajówna i Pani Mikołajowa niczego sobie, włos jak prosto od fryzjera.
Ja się cieszyłam, że umyć je zdążyłam, na układanie nie starczyło już czasu.

Aga pokarz no się nam, wciąz nie wiemy jak Ty wyglądasz!!!!
Synia masz cudnego, aniołek po prostu, tak się grzecznie bawi nie to co moja psotka

Mi tam nic nie przybyło na wadze, Iga mi nie dała spokojnie siąść jak tylko zobaczyła, że siadam do stołu, to i ona chciała ze mną jeść, a z nią na kolankach to już nie jedzenie, tylko skubanie. Za to ona wszystkiego próbowała i ryb i swojskiej wędlinki i mandarynek i ciast i barszczyku i rosołku. Opłatek jej się podobał, od razu wiedziała, że trzeba sobie od kogoś odłamać i zjeść, byłam dumna, że z niej taka mądrala.

Dynia z Igi to chyba mala gimnastyczka wyrosnie:tak: ;-) :-) jak juz pieknie stoi!! Siebie na razie nie pokarze, bo chce schudnac,jak juz zrzuce kilosy to wrzuce foty:tak: :-)

Wigilijny Marcelek
92736e1101ab7481med.jpg

jaaa, ale Marcel ma długie nogi. on to wygląda jak przedszkolak :)

A ja zapomniałam sie pochwalić, że Zuza powiedziała w święta "mama", ale oczywiście nikt nie słyszał oprócz mnie i nikt mi nie wierzy:wściekła/y: .

reklama
Misiek rzeczywiscie panisko, ze hej!!!:tak: ;-)
Za zyczonka dziekujemy i sie chwalimy, ze dzisiaj pierwszy raz Eryk stanal sam w lozeczku:tak: :-) Zrobil sobie i nam prezencik z okazji 10ciomiesiecznicy:laugh2:

Do góry