reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
To specjalna świąteczna kreacja, wyszukana przez babcię Jadzię.
Ten specyficzny styl "lalek z porcelany" babcia preferuje, Iga też piała ze szczęścia jak się w lustrze zobaczyła, więc niech se mają, nie będę z nimi walczyła. Za pare lat Igunia będzie oglądała i się śmiała, jak to ją żeśmy piknie stroili ze hej :-)

No to można powiedzieć, że już po świętach. Ja nie mogę wciągnąć brzucha taka jestem najedzona, praktycznie nie miałam szansy zgłodnieć. Nawet budziłam się najedzona :)

I jak ja teraz założę sylwestrową sukienkę. A tak na marginesie jakie plany mają mamy. Ja z pewnymi opormi, ale jednak ruszam do ludzi. Co prawda ledwie 2 bloki dalej do znajamoch, no ale party zapowiada się na całą noc. :tak:

A to prezentacja jednego z prezentów - namoicik bardzo przypadł Zuzi do gustu. No i moja mikołajowa wersja, ale niestety czapki nie było mozna mikołajce założyć, widocznie jakaś nietwarzowa była ;-)

reklama
Do góry