reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Ho ho ho, Igunia jaka juz duuza dziewczynka!!:tak: I za jabluszko sie bierze:laugh2: Moj Eryk niestety swiezych jabluszek nie lubi:no: ale pracujemy nad tym:tak: ;-)

reklama
Aga, Igunia uwielbia jabłka, codziennie zjada jedno. Zawsze jak ją posadzę na blacie to sobie sama bierze i wgryza się swymi dwoma ząbkami. Potrafi sobie sprytnie "obrać" ze skórki. Tochę się boję, że gdzieś się jej może przykleić taka skórka, ale na razie ostrożnie to robi i bez wypadków. Najczęściej jednak już starte dostaje. Czasem mieszamy takie utarte jabłuszko z kaszką albo w nim flipsy rozpuszczamy.

Zuzia i Igunia śliczne laseczki!

To nasza fota:
miki6.jpg

Zuzienka sliczna dziewczynka
Igunia jaka zamyslona na tej fotce
moja Natala tez uwielbia jabłka,tylko ja obieram jej ze skórki,bo sobie nie radzi.Jak pierwszy raz zjadła sama jabłko to pekałam z dumy:-D

całuski od Natalki dla Swietego Mikołaja

Casia, ale rosnie Ci cora:) Sliczna dziewuszka. Ma chyba Twoje usteczka. Ładnie wygladacie razem:-) I jaka fajowa ciuchcia;-) Misiowa Zuzia slodka jak miodzik:)
Pokazuj nam ja czesciej.

Igunia, smacznego! Mozesz kochana przybic pione z Marcelem, ktory codziennie przygladajac sie z tata mamie robiacej sniadanie nagryza jabluszka. Czasem nawet dwa:) albo cytryne...co tam akurat jest pod reka;-)

Wiktor, Ty MIkolaju przez okno wlazles, nie przez komin?;-) Dla tekiego Mikolaja to ja bym zostawila tone ciasteczek i hektolitry mlika:) Przybywaj, czekamy:-)

A tu specjalnie dla Zuzi i jej mamy.:-)
2cf055521ccaeaedmed.jpg

c625ea19206b6d3dmed.jpg

dziękujemy za tak silny odzew :tak: , jesteśmy obie kontetnte, Zuzia strasznie się śmiała do wszystkich zdjęć, ona uwielbia patrzeć na dzidzie. A ja chyba musze z niej zrobić śnieżynkę, żeby pasowała do tych przystojnych mikołajów.

Dla mojego dziecka wszytkie czapki to największy wróg i plan jest zawsze taki zeby je zdjąć w maxymalnie 2 sekundy po nałożeniu a to dowód kolejne zdjęcie po tym piękniusim, jest takie

chodzenie jest w opcji tylko z chodzikiem bądź jak ktoś trzyma za rączki, albo dreptanie w łóżeczku przy poręczy. Innej opcji jeszcze nie ma ;-)

:laugh2::laugh2::laugh2: już na tamtym zdjęciu widziałam w oczach Zuzi pierwszą fazę wnerwienia :laugh2::laugh2: Ale to zdjęcie jest o wiele fajniejsze :laugh2::laugh2:

Iga lubi mierzyć czapki i buty i ubrania. Niecierpi tylko wiązania czapek i ubierania w kurtkę przed wyjściem na dwór, wije się jak piskorz i drze w niebogłosy.

Z chodzeniem jesteśmy na tym samym etapie ;)

reklama
Do góry