reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Mam wielką prośbę. Jeśli któraś jest w stanie rozwiązać ten rebus to będe wdzięczna. Próbowałam, ale nie daję rady, no a chciałam pocwiczyć z Matim - bo to rebus dla przedszkolaków :baffled:

20.JPG

reklama
Karola to chyba śrubokręt. Śrub(a) + okręt.
Długo myslałyśmy z starszą córką. Pozdrawiam
Dawno nas nie było, ale powoli wracamy. Pzdr.

Goga - dzięki. No tak, a my z mężem, że to jakiś lotniskowiec. :eek: Uratowałaś moją twarz

No i welcome back. Pisz co tam u ciebie

Brawo Eryczku!

Aga, ja dziś jak świrka swoją córę za premierowe siusiu i kupkę do nocniczka wyściskałam, jak za co najmniej jakiś olimpisjki wyczyn :laugh2:

Gratulacje dla Iguni!!:tak: Dynia nie przejmuj sie mnie tez tak czesto "odwala":laugh2:. Jakby ktos mnie na ukryta kamere nagrywal to by mial niezly ubaw!:laugh2: :laugh2:

dawno się nie pokazywałyśmy, ale dziś dajemy dobry przykład. Może ktoś jeszcze pokaże jak jego dzidzia rośnie. Dawno nikogo nie podziwiałam

reklama
Oj, rośnie Zuzieńka, rośnie. A jak u niej z chodzeniem? Daje radę bez chodzika? Biały miś jaki milusi, ale Zuzi chyba nie specjalnie przypadł do gustu?
Nic aktualnego nie mam, bo nie ma kiedy pstryknąć. Od tygodnia gniję całymi dniami w pracy sama, mąż się podjął dodatkowego zlecenia i może pare groszy przed świętami przyniesie. Igunię mamy więc tylko godzinkę rano i godzinkę wieczorem, dziś jeszcze godzinkę w nocy jak ją ból brzuszka obudził (zdecydowanie banany idą w odstawkę na dłuuuugo).

Te są sprzed dwóch tygodni

Do góry