reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
cześć Kachna, miło że ktoś zauważył moje przybycie... Uczę się poruszać po tym forum, wcale nie jest łatwo - ale ćwiczenia czynią mistrza, zdjęcie szynka już udało mi się wcisnąć hihi

Hej! Klara m, ja też zauważyłam Twoje przybycie, może nie od razu :zawstydzona/y: ale zawsze ;-) Witaj wśród nas :-):-):-)
Widzę szybko sie uczysz, Szymuś śliczny chłopczyk, pokaż jego więcej fotek i swoją z jedną chociaż:tak:

witam nowe mamusie, fajnie ze jestescie, dzięki temu ja juz nie czuję się taka nowa :-)

dawno nie wklejałam zdjęć Zuzi więc teraz prosze bardzo, patrzcie ciotki jak mi dziecko rosnie. Ten tygrys to jak na razie najlepszy narzeczony:tak:

a to ostsnie słoneczne dni, teraz już ciemno i zimno brrr.

A jak teraz ubieracie soje dzieciaczki, ja ciągle mysle: :za zimno, nie za ciepło, nie za zimno...." i tak w kółko

Casia, alez Zuzia śliczna. No i te sloneczko tak cudni na twarzach maluszków wygląda.
A co do ubiorów - to też mam ten problem. Ni jak nie moge trafic, ale uważam, że lepiej zeby troszkę zmarzła niz sie spociła

Karola ja tez mam takie podejscie, lepiej, by troszeczke pomarzl niz byl przegrzany, zreszta tak zawsze mowila moja polozna:tak: . Mysmy tez szukali jakis fajnych ciuszkow dla malego a nosi obecnie rozmiar 74 i znalezlismy fajna bluze ze sztruksami.:tak: Za to bucikow jeszcze brak, ale caly czas szukamy.

reklama
Do góry