reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Casia, czy na tym ostatnim zdjeciu Zuzia ma pomalowane usta:surprised:???
Super i ten tygrysek i panterka (bo chyba pantera ma takie wzorki?:eek:)
dynia usteczka 100% natural, :) ja za chemią za bardzo nie jestem, sama swoje kosmetyki mogę policzyć na palcach jednej ręki, a Dla Zuzi mydło, krem do pupy, krem do ciała i wsio.

piotrek twierdzi, że traktuję Zuzię jak lalkę i ciąglę ją przcieram w dziwaczne ciuchy. Zaczynam chyba przyznawać mu rację :laugh2:

Casia ale własnie w takich przebraniach dzieciaczki wyglądają najfajniej. Ja tez lubię stroić córcie, tyle że nie mam takich fajowych kombinezoników :-( .
Zuzia w czerwieni- rewelacja.

reklama
Suuuuper fotki!!!!!!!!!! Ale fajnie Zuzia wygląda jako diabełek :-)

No a mojego to nawet przebierać nie muszę. Dzisiaj nauczył się wyłazić z łóżeczka na szafkę stojącą obok, nawet nie miałam godzinki wolnego od niego, żeby przełożyć podłogę łóżeczka na najniższy stopień, próbował oderwać kabel od internetu przyklejony do ściany, jak przestawiałam stojak z płytami to się wydarł, a ja aż podskoczyłam i wszystkie płyty rozsypałam... Ale jak zobaczyłam jak wali psa gumowym młotkiem to już zwątpiłam

Do góry