reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
A w nocy budzenie w najlepszym razie dwa razy, w najgorszym co godzinę... Czyżby kryzys ósmego miesiąca?
remeny u nas dokladnie to samo, z wiekiem sen mial sie podobno wydluzac a tu co? na nowo mam noworodka:szok: Mam nadzieje, ze masz racje z tym kryzysem, i ze to mija w dziewiatym miesiacu, bo dlugo to juz tak nie pociagne:no:

dzastunia witaj,

Tetka, ja też przeżywam męki z nocnym wstawaniem, a miałam już tylko jedni karmienie o 4 rano, a tu od jakichś 5 dni powrót do 2 karmień, a co godzinka Zuzia mnie podrywa z Łóżka a to na łyka wody, a to na smoczka, a to na potrzymanie za rączkę. Padam ze zmęczenia. Zwłaszcza że z pracy wracam koło 22:-( , Normalnie nie mam czasu na czytanie BB, jestem tu pierwszy raz w tym tygodniu. Och jak mi źle i smutno.

To chyba rzeczywiscie kryzys osmego miesiaca, bo nasz tez wiecej czasu potrzebuje, zeby usnac i caly czas zada naszej obecnosci:tak:, ale ogolnie jest grzecznym dzidziusiem:-).

Dwukrotne budzenie jestem w stanie spokojnie znieść, ale częstsze sprawia że w dzien jestem nieprzytomna. Mam nadzieję że moja córa wyrosnie z tego, i to szybko...

reklama
Następny etap naszych maluchów :-) wszystkie zgodne trzymają sztamkę Ola też się częściej budzi na setkę mleczka stwierdzam to rano po :-) pustej mleczarni.
Moje lenistwo mogłabym wstać o 24:00 i zrobić butlę pewnie by spała do rana:-)

Do góry