reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

bo moja mama to juz taka rykwa jest.Przez trzy miechy plakala jak ja sie wyprowadzilam, a mieszkam od niej 30 min drogi spacerkiem. A brat do tej pory mieszkal z nia, wiec teraz marudzi, ze jej smutno.
Ale takie zycie:)

reklama
Widzę, że administracja szykuje mi niespodziankę imieninową z tą nową szatą graficzną ;)
Kocham takie zmiany jak malowanko, przemeblowanko albo inny kapitalny remoncik ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

witam
na chwile zajrzalam, bo u nas oczywiscie kierat. Ale ja juz sie ogarnelam, zrobilam salatke upieklam ciasta wczoraj, bylam juz u fryzjera, malza jeszcze robi jedna salatke, ogarniemy chalupe i czekamy na gosci.
a i jescze wieczorem usmaze kotlety i jestem obrobiona :). Pewnie dopiero zajrze w poniedziałek, wiec zycze milego weekendu :)

z moim malym poganinem tez juz dobrze biegunka minela :) oj nie predko zrobie mu zupke brokulowa ::)

aha jeszcze sie pochwale, ze dostalam poł etatu. Zaczynam od 15 wrzesnia. Na razie mam tylko nadzieję, ze te pół etatu to dodatkowo do mojego zlecenia. Ale co tam nie bede gdybać jak sie czegoś dowiem to sie pochwalę.
No w końcu minelo mi juz 5 lat jak pracuje w tej firmie :)

No to Ewuniu możesz być z siebie dumna, wszystko gotowe już dzień przed? :o
A tej połówki to już Ci można gratulować? Bo jak można to ja pierwsza gratuluje! Bo takie dodatkowe pół to coś jak awans prawie ;)

Ewa gratulje "połówki" Ja to jestem zdania, że kobiety powinny pracować na pół etatu, a kase dostawać jak za cały, wtedy wolniej byśmy sie starzały i miałbyśmy czas na przyjemności ;)

reklama
Casia - taaaa ::) ja to od ostatniego tygodnia jestem zdania, że chyba albo nie powinno sie siedzieć rok na zwolnieniu, albo powinna się być z dzieckeim ze 2 lata w domu (czego bym chyba tyż nie wytrzymała)

Ewako gratulajce (i trzymam kciuki, żeby to poza tym zleceniem). No i powodzenia jutro

Do góry