reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
aż mi się słabo robi jak słyszę takie rzeczy. To straszne jakie to wszystko ulotne.

A moją twarz już widziałyście kiedyś się przedstawiałam, myślę, że z torbą na głowie chodzić nie musze, ale żeby było się czym chwalić, oj co to to nie. Czas przestał być dla mnie łaskawy jak skończyłam 30-tkę.

Casia wiesz kogo mi przypominasz? tą aktorkę z "I kto to mówi" Kirstie Alley
b.jpg
po.67639.jpg

czas przestal byc laskawy? ech kobito chciala bym tak fajnie wygladac w Twoim wieku...

Magduska to najczarniejszy scenariusz jaki mozna chyba sobie wyobrazic :-(

reklama
Trudno uwierzyć, że tak młodych ludzi los tak przykro doświadcza.
Zawsze jak Marek jedzie na ryby i długo nie wraca drżę ze strachu, że coś złego mogło go tam spotkać a nie umiem sobie nawet wyobrazić mojego życia bez niego.
Jest dziwne zjawisko, które w jakiś sposób mnie dotyka, daje do myślenia i powody do obaw.
Moja klasa licealna, wyjątkowo udana i zgrana grupa babeczek, często słyszałyśmy taką opinię, jako jedyny rocznik (od wielu lat przed i po nas również) całe 4 lata nauki uchowałyśmy się bez dzieci, za to już po czterech latach od ukończenia liceum co roku, któraś wdową zostaje. Nie wiem co o tym myśleć, może to zbieg okoliczności ale jaki specyficzny.

Do góry