reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Kurcze, ja bym sie tez chetnie zalapala na spotkanko...
Ale... termin obojetny, czasem dysponuje do woli, tylko pojawia sie problem. Jesli Wawa, to ja bym musiala z noclegiem ;-( Nie dam rady obrocic w te i spowrotem w jeden dzien, zeby miec jeszcze troche czasu na plotyi energii na cokolwiek. Macie moze jakis pomysl (tzn. tani hotel np.), ktory za bardzo nie zdoi mnie finansowo??
Casia, Zuzanka slodkosci... ale... nawet jej widok nie przekonuje mnie do tego, zeby Twoja nachalnosc zostala zbyt szybko zaspokojona.
Po prostu jakos tak... za kare ;-) Ze tak dlgo nas podgladalas, a sama "w krzakach sie ukrywalas" :p
No i ze czasu dla nas nie mialas w2czesniej, a teraz nagle sie znalazl :p
Wkupoj sie teraz w laski slicznym obliczem Zuzanny :-)

Łał, super pomysl - a Wwa jak najbardziej (przynajmniej dla nas) ;D
A my teraz na wywczasach u dziadkow w Rzeszowie, no i pogada nie ten tego... No, ale wiedzialam, ze jak pojedziemy we trojke, to juz raczej bedzie lalo. Ale lepsze to niz te obledne upaly...
ps my tez sluzyc mozemy za hotelik. zawsze dwa lozka dla dzieciakow mamy ;)

buhahah Antares pol godziny jazdy od Wawy Białobrzegi city te nad Zalewem Zegrzyńskim....szybkoo jedzie sie do wawy... wiec traktuje je jako peryferia wawy ;-) docelowy cel bytu , egzystencji (zwał jak zwał) naszej rodziny to Wawa wiec krazymy tak juz raz bylismy w centrum ale nas zuca to na prawo to w gore :-)

Antares77 pisze:
Madzia_S pisze:
Uuuuu...przykro, przykro...ja do Warszawy nijak nie mam szans się udać. Cóż, obejrzę was sobie na zdjęciach :(.

Madzia a co - pociągi od Was nie jeżdża? ;) zgadaj sie z Magduśką i Karollą i innymi nadmorskimi pannami - wynajmijcie se busa i hopsia hopsia :)

Niestety, w moim przypadku łatwiej powiedzieć, niż zrobić. Nie wyobrażam sobie takiej podróży z Marysią i dodatkowo noclegu jeszcze. Źle obie znosimy wszelkie podróże... :( Finansowo też.

reklama
Do góry