reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Casia śliczna ta Twoja córcia a fota z walcem boska! Dziewczyny mają rację wiecej cierpliwosci my to już sie znamy jak łyse konie
i życie pokazało że nasze dzieci były oglądane przez różne ludziska wiec wolimy dmuchac na zimne szkoda że cię nie było z nami
jak Zuzia w brzusiu siedziała tez było fajnie tu na forum :p :p

heh ja od 4-11 października bede out wiec po tym terminie mi jak najbardziej pasi !

reklama
Casia, Zuzia jest taka piękna, aż dziw, że się nie chwaliłaś nią do tej pory.
Pokaż też, że i Ty masz jakąś twarz, na pewno nie wyglądasz na potwora, krtóry w torbie papierowej na głowie musi chodzić, chyba, że wygladasz to tym bardziej bym chiała zobaczyć takie dziwo ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
a fotka po kąpieli zawodowa po prostu - jestem pod wrażeniem, dużym wrażeniem

mam pytanie, który smoczek aventu przepuszcza kaszkę? W sensie płynną, nie gęstą podawaną łyżeczką. My mamy tylko "jedynki" i do tej pory Wiku jadł mleczko z jedynek ale chcemy zacząć podawać kaszki płynne właśnie przez smoczek...

Casia masz piękną córeczkę. Czy pokażesz nam również siebie?

misia_q pisze:
mam pytanie, który smoczek aventu przepuszcza kaszkę? W sensie płynną, nie gęstą podawaną łyżeczką. My mamy tylko "jedynki" i do tej pory Wiku jadł mleczko z jedynek ale chcemy zacząć podawać kaszki płynne właśnie przez smoczek...

Misia, wydaje mi sie, ze te trojprzeplywowe. Takie same mamy z Chicco i wlasnie przez takie Tomek pije plynna kaszke...

Misia z krzyzykiem smoczek, canpoola pasuje do aventu butelek nr 4 , kup[ilam taki ale ostatecznie maly pije kaszke z jedynki aventu w ktorej masla kreske nozem zrobilam...jest idealnie a do plynow wymienilam smoczki na dwojki bo za duzy wysilek przy ssaniu powoduje zapalenie ucha czy cos takiego ......

reklama
Do góry