reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Pogoda tylko taka sobie... ale poza tym to ośrodek super i w ogóle wszystko super khem tylko zamiast zrzucać kilogramy to grillowaliśmy hehe :) no ale później napiszę co i jak... muszę poprać i poprasować troszku no i na zakupy bo lodówka pusta :)

reklama
Chciałam Wam napisac ze byłam u jasnowidzki i powiedziała, ze Bartus zdrwoy i mocz z nerki sie rozejdzie :laugh:. Niewim wierze tej babce, bo miałam juz nia do czynienia. Była moja sasiadka kiedys. Powiedziała ze Bartosz jest bardzo muzykalny i mamy mu kupowac cymbałki itp. I mówiła ze kiedys bedzie miał cos wspólnego z muzyka. Od razu nasuneła mi sie wizja mojego dziecka walacego w bebny o 12 w nocy ;D ;D ;D. a poszlam do niej bo zaginal syn mojej sasiadki z domu rodzinnego. Powiedziała ze włoczy sie gdzies nad morzem i wroci z koncem listopada, poczatkiem grudnia. Zobaczymy ::)

Wyslalm zeby mi sie znów nie skasowało :)
Jasnowidzka powiedziała, ze niedługo znów bede w ciazy i bede miała zagrozona ciaze, wiec musze sobie od razu dobrego lekarza znalazc. A jak byłam jej sasiadka to mówiła nam ze bedziemy mieli blizniaki albo dziecko jedno po drugim. Tylko obsuneło sie to wszystko w czasie, wiec mam nadzieje ze teraz tez sie obsunie :p ::) i jeszcze duzo innych rzeczy o sasiadce powiedziała to az moja siostra sie przestraszyła, bo pytałam o nia i mówiła ze ma kontrolowac jajników.

No a teraz czas sie zbierac. Moze potem uda mi sie w koncu obejrzec wszystki pieknosci, bo jak na razie nie mam czasu sie po tyłku podrapac.
Pozdrawiam

moja siostre niedawno zaczepiła cyganka i powiedziała zeby uwazała
bo czeka ja wielkie niebezpieczenstwo i ona teraz ciagle o tym mysli :mad:
wredne babsko :mad:

no ale Wam jasnowidzka mówiła same dobre rzeczy to zycze zeby sie sprawdziło :)

No nie same. Moja przyszła zagrożona ciąza i zapyatła Marcin aczy nie zapyta o mamę ::) ::) ::) my oczy ::) no to pyta i powiedziała, ze mamy ją wysłać koniecznie do kardiologa ::)

reklama
Czy u Was w super hiper i mega marketach dają do pampersów zabawki?? Ja dzisiaj kupiłam jumbopack i odebrałam kubeczki fisher price ( do wyboru była jeszcze grzechotka) za 2 paczki jest jakaś większa zabawka,a za 3 jakiś domek z szufladkami :)

Do góry